Ο Νίκος Πλακιάς απαντά στην Σοφια Γιαννακα: γλύφεις ότι βρεις μπροστά σου μπας και σε βολέψει σε κανένα ψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(Με τις ευρωεκλογές θα κλείσει και μια περίοδος μανίας καταδίωξης. Τα φαντάσματα των Τεμπών και των υποκλοπών, που μας ταλαιπώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, θα ζυγιστούν στην κάλπη και θα σταλούν τα αντίστοιχα μηνύματα. Θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να ζούμε με μίζερες διαβολές, καχυποψία και διώξεις. Και θα μετρηθεί η τακτική των κομμάτων που διαβάζουν την κοινωνία έχοντας πάντα να καταγγείλουν κάτι.)

Την παραπάνω δήλωση έκανε ένας άλλος ογκόλιθος της πολιτικής της δημοσιογραφικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδας η παντελώς άγνωστη σε εμένα ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ στην Iefimerida.gr όπου και αρθρογραφεί .

Στην κάλπη όρνιο δεν θα πάνε για τα Τεμπη γιατί αν πηγαίνανε για τα Τεμπη μόνο τα αποτελέσματα θα τα ξέραμε ήδη και αν δεν εισαι ενημερωμένη το 80%των Ελλήνων σε ερώτηση αν υπάρχει συγκάληψη στα Τεμπη απάντησαν ΝΑΙ !!!

Τώρα εσύ αν θες να μην σε κυνηγούν τα φαντάσματα των ΤΕΜΠΩΝ σου υπόσχομαι ότι από σήμερα θα σε κυνηγώ εγώ που μόνο φάντασμα δεν είμαι.

Τώρα για μίζερες διαβολές και τα λοιπά πιο μίζερη από εσένα δεν υπάρχει που γλύφεις ότι βρεις μπροστά σου μπας και σε βολέψει σε κανένα ψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης .

Α και που εισαι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποτε κάποια άλλα φαντάσματα να ταλαιπωρούν εμένα και αυτά να είναι των παιδιών σου και όχι των δικών μου όπως τώρα που ταλαιπωρούν εσένα .

Ποιο πολύ στεναχωριέμαι που μείναν σε αυτή την ζωή κάτι σαν εσένα και χάθηκαν τα παιδιά μου που ήταν γεμάτα αγάπη ,σεβασμό και αξιοπρέπεια .

  1. Ό,τι και να πει αυτός ο άνθρωπος, πραγματικά ό,τι και να πει, έχει χίλια δίκια, κι εγώ προσωπικά θα του τα αναγνωρίζω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ