Σκόπια: Ο Δένδιας μας αποκάλεσε «χώρα ποντίκι»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας,  εξύβρισε τα Σκόπια, αποκαλώντας τα, «ποντίκι», εκφραζόμενος, όπως είπε, την αγωνία του ότι η «κακοκαιρία», αν ποτέ έρθει «δεν θα έρθει από τη γειτονική χώρα στα βόρεια σύνορα αλλά από την Τουρκία», γράφουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

«Πάντα λέω, να μην έρθει η κακοκαιρία, αλλά η κακοκαιρία μπορεί να έρθει. Και φυσικά η κακοκαιρία δεν θα έρθει από τα Σκοπια, το ποντίκι που βρυχάται τις τελευταίες ημέρες, αλλά θα έρθει από μια χώρα με δεκαπλάσιο πληθυσμό, με τετραπλάσιο ΑΕΠ, που σημαίνει ότι αν δεν «συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να είμαστε απίστευτα σε καλό επίπεδο, δεν θα υπάρξει επιτυχία και έχουμε όλοι μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό», τόνισε ο Έλληνας υπουργός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνεχούς ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων, γιατί, όπως είπε, στην Ελλάδα «δεν έχουμε την πολυτέλεια της ασφάλειας που έχουν οι δυτικές χώρες».

Επανέλαβε την αγωνία του για τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την τουρκική πλευρά.

«Με κυριεύει μεγάλο άγχος. Δεν σας το έχω κρύψει. Άλλωστε οι περισσότεροι με γνωρίζετε πολλά χρόνια και ξέρετε ότι λέω αυτό που νιώθω σε αυτήν την αίθουσα», είπε ο Έλληνας υπουργός, όπως σημειώνει η Tatkovina

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ