Μάκης Τριανταφυλλοπουλος για το εργοστάσιο με τα φαγητά για τους μαθητες: κάηκε την επόμενη μερα για να μη μπορεί να γίνει αυτοψία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιμουδιά για την μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στην Λαμία, από 7 διαφορετικά σχολεία, αφού κατανάλωσαν προχθές χαλασμένο φαγητό- μακαρόνια με κιμά- σχολικά γεύματα της εταιρείας ”ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS AE”.
63 συνολικά μαθητές αρρώστησαν ενώ 4 παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα και φοβερούς πόνους στην κοιλιά.
Οι γονείς των παιδιών προσέφυγαν στον εισαγγελέα ενώ έκαναν και μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα.
Ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο Γιώργος Γιαννίτσης, στέλεχος της ΝΔ και φίλος εκλεκτός του Χρήστου Σταϊκούρα.
Για το σοβαρό αυτό θέμα, ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης έκανε κάποια σχετική δήλωση ή μήπως είναι αναρμόδιος και φταίει πάλι η «κακιά στιγμή» στην «κακιά» την χώρα;

Σε σχολιο του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος σε όλα αυτά, αναφερει:

Δυστυχώς δεν γράφεις το χειρότερο οτι η επιχείρηση κάηκε την επόμενη μερα για να μη μπορεί να γίνει αυτοψία μου διεμήνυσαν φίλοι απο την περιοχή. Αληθεύει;…

  1. Μήτσο καί Τάκης τί άλλο πρέπει νά γίνει για νά καταλάβουμε την διάβρωση τού κυβερνώντος κόμματος πού τό ρουσφέτι θυμίζει τον Κ.γερο Καραμανλή.. Είστε Σιχαμεροι…

  2. Δε θέλω να φανταστώ από τι κρέας γινόταν ο κιμάς για να φτάσουν σε σημείο να τα κάψουν μήπως λύθηκε κ το πρόβλημα με τα αδέσποτα;

  3. Δεν εινσι θεμα εκλογικων επιλογων.
    Ειναι θεμα τσιπας. Αγαπητοι, αν πιστευετε οτι η εκλογικη αποδοκιμασια προσδιδει τσιπα στους διαφορους που βαζουν το κερδος πανω απο τη ζωη των μικρων πσιδιων, τοτε τι να πω;
    Πλανασθε!

  4. Να διώξουμε τους κολλητούς των κολλητών που βγάζουν χρήματα σε βάρος μας και μας έχουν στη ζητιανιά εμάς και τα παιδιά μας!! όποιος κατάλαβε κατάλαβε…….

  5. Δεν πιστεύω να υπονοεί κανείς κακόπιστος ότι ο δαιμόνιος εντερπρεναιουέρ του εν λόγω αναπτυξιακού εργοστασίου, που φέρεται ως μέλος και κολλητός υπουργου κυβερνόντως κομματος, έβαλε ο ιδιος φωτια στο μαγαζί του προκειμένου να αποφύγει κάποιον έλεγχο..?! Και ότι ”κινδυνευει” να πάρει και αποζημίωση ως πυρόπληκτος..? Δε γινονται τετοια σ’αυτη τη χωρα αφου..

  6. Σε ανθρωποκτονίες υπάρχουν ποινές χάδι.Τι ποινή θά είχε κάποιος πού δημιούργησε διάρροια σέ εξήντα μαθητές; Ισόβια; Όχι βέβαια.Πολυ απλά μία χρηματική ποινή, και ίσως η διακοπή της σύμβασης με τά σχολεία.Και αφού ο ιδιοκτήτης ήταν άνθρωπος της κυβέρνησης, και κολλητός τού Σταϊκούρα,ο ΕΦΕΤ, δεν θά έκανε τά στραβά μάτια; Έπρεπε δηλαδή να κάψει την επιχείρηση του, για νά γλυτώσει μια οικονομική ποινή; Και σήμερα όλη αυτή η καταστροφή, νά δίνει το δικαίωμα νά μιλούν για διαπλοκή;Κανένας δεν βάζει φωτιά στην επιχείρηση του,για ένα πρόστιμο.Πριστιμο,που αν το έτρωγε τελικά, αφού ήταν άνθρωπος της κυβέρνησης.

    • Τι κρέας είχε;Δεν είναι τεκμηρίωση αυτή..γιατί τα υλικά που μαγειρευαν ίσως να ήταν πολύ πιο επικίνδυνα απ την φωτιά και το κόστος αυτής….

    • Και βέβαια δεν είναι τρελός…τώρα θα πάρει κι αποζημίωση…τα χαϊβάνια είμαστε εμείς που εξακολουθούμε να βιώνουμε αλλά να μην πιστεύουμε το ανυπέρβλητο ύψος της διαφθοράς και διαπλοκής στη χώρα μας.

  7. Καμιά εισαγγελική έρευνα από τη κυρία Αδελίνη? Τίποτα?
    Μόνο για τα χάσκι? Για τους κολλητούς της Ν.Δ όταν πρόκειται, βαβά?
    Να ελέγξει τοπική αυτοδιοίκηση, με τι κριτήρια επιλέχθηκε η εταιρεία, αν γινόντουσαν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο εργοστάσιο από κλιμάκια της πρώην νομαρχίας ή του Δήμου?
    Μπα. Αυτή η χώρα δεν ιατρεύεται με τίποτα, άμα λάχει να πούμε

  8. Σιγά ρε Μάκη μην έβαλε φωτιά σε ένα τεράστιο εργοστάσιο μόνος του για να αποφύγει τους ελέγχους……. πλάκα μας κάνεις?
    Δεν θα τον αποκεφάλιζαν κιόλας στους ελέγχους και για να τη γλιτώσει έκαψε ολόκληρο εργοστάσιο μόνος του.

    • Μήπως γνωρίζεται αν το εργοστάσιο ήταν ασφαλισμένο?
      Στα Τέμπη ολόκληρα βουνά από χώματα μεταφέραν άλλου για να μην βρεθεί το ξυλόλιο. Η μαζική δηλητηρίαση μικτών παιδιών θα τους εμπόδιζε να εξαφανίσουν επιβαρυντικά στοιχεία αν θα εισέπρατταν και την αποζημίωση?
      Κάθε λογικός άνθρωπος έτσι θα σκεφτόταν.

  9. Δυστυχώς είμαστε λαός και όχι υπευθυνοι πολίτες. Κυριαρχεί το προσωπικό όφελος και σε κάθε δυσκολία μας φταίνε οι άλλοι. Επιτέλους ας αναλάβουμε ο καθένας μαςνα πράττουμε ορθά, έντιμα, ηθικά και να σεβόμαστε το κοινωνικό σύνολο.

  10. ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ,ΣΑΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Ν.Δ.ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ!

  11. Ελλάδα… μια χώρα άχρηστη … Με μια λέξεις θα το πω… Να αλλάξει η σημαία να μπει άλλη σημαία γερμανική ιταλική Γαλλία Αμερική… μπας και δούμε μια φυσιολογική μέρα σε αυτόν τον τόπο εδάφους που ζούμε…

  12. Δεν μπορώ άλλο..
    Όλοι φταίμε για την κατάντια της Χώρα μας.
    Θυμηθείτε τον παππού σας η κάποιον που έδωσε την ψυχή του για αυτό τον τόπο, πολέμησε για την ελευθερία του με ιδανικά που στερουμαστε σήμερα οι περισσότεροι.
    Εγώ λιγότερο,άλλος περισσότερο,αυτό είναι το πρόβλημα!σκεφτόμαστε την καμπούρα μας!
    Αδέρφια όλοι μαζί είμαστε ίσοι σε μια χώρα που μας ανήκει…

  13. Ότι συνέβαινε συμβαίνει ,τίποτα δεν άλλαξε δεν θα αλλάξει, δυστυχώς οι άνθρωποι είναι μια μάζα ένα κοπάδι που φώναζε και θα φωνάζει πάντα δίχως αποτέλεσμα ,είναι μονόδρομος πάντα η οδός προς το σφαγείο για το κοπάδι .

  14. Εδώ το βλέπετε πως έβαλαν φωτιά για να καταστρέψουν τα στοιχεία.
    Στα Τέμπη γιατί δεν το βλέπετε ότι έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα;
    Για να μην πω και για τη διαρροή των δεδομένων των εκλογέων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ