Μια Μακεδονία Μαϊμού στο ΝΑΤΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα ηγεσία στα Σκόπια δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην κωλοτούμπα που όλοι προβλέπαμε μα ουδείς το πίστευε γενόμενο, και έτσι ως Μακεδονία θα το τραβήξει όσο πάει αφού ούτε κυρώσεις υφίστανται αλλά ούτε και σοβαρές συστάσεις, ακομα και από την Ελλάδα, βλέπει. Συνεπώς τα πάντα βαίνουν καλώς γι αυτούς και κακώς για εμάς που αμήχανοι «ψαχνόμαστε».
Ως εκ των ως άνω λοιπόν και με δεδομένο το ότι παλαιότερα στα χρόνια της,,ζύμωσης του ονόματος αυτού του οικοπέδου που ελέω η βάση του ΝΑΤΟ μεταβλήθηκε σε κρατίδιο με τα «δεκανίκια» του άρτι, και απανταχού, εξαφανισθέντος Στόλτενμπεργκ, Γ.Γ. της συμμαχίας για να μην τον ξεχνάμε αυτόν, ακριβώς τότε μας είχαν ειρωνευθεί αποδεχόμενοι πως η Ελλάδα δύναται «να τους αποκαλεί όπως θέλει».
Με δεδομένο λοιπόν το ότι ο ανάδοχος Μάθιου Νίμιτς που πρωτοστάτησε σε αυτή την προδοσί/εμαιγμό να έχει καταπιεί τη γλώσσα του εξαφανισμένος από προσώπου γης, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει λάβει θέση δημόσια, η μπάλα βρίσκεται να είναι στην εκβιασμένα υποχωρούσα μέχρι και σήμερα ακομα Ελλάδα. Να λοιπόν η ευκαιρία, για ένα όνομα έργα όμνες, ή κάτι τέτοιο που λένε, ανυποχώρητα πια. Μαϊμού Μακεδονία !
Διεθνώς «Μάνκι Μασεντόνια» με πινακίδες να γεμίζουν τις προς αυτήν οδούς και  δρόμους, αφού ο Μητσοτάκης διστάζει να σφραγίσει τα σύνορα, και με τους Σκοπιανούς να διαβεβαιώνουν ψευδώς ΗΠΑ και Ε.Ε. ότι θα σεβαστούν όλες τις συμφωνίες, διαβεβαιώσεις και που δυστυχώς αυτές οι απατεωνιές, διότι για τέτοια μιλάμε, να που γίνονται πιστευτές, και όμως να που δεν πραγματώνονται. Έτσι λοιπόν θα τραβήξει μέχρι να καταλάβει ο Έλληνας ποιούς ψήφιζε τα τελευταία χρόνια. Στο χέρι λοιπόν του ψηφοφόρου ειναι το αν θα αποδεχθεί τον εμπαιγμό και την ντροπή που τον έντυσε το δίδυμο  ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία των Τσίπρα Μητσοτάκη.
Αριστερόφρων ο πρώτος, κυβερνόφρων ο έτερος, και να μας «ζήσουνε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ