Εντονες αποδοκιμασίες κατα του Αδωνι Γεωργιαδη απο υγειονομικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατακόκκινος, αμήχανος, νευρικός και ντροπιασμένος ο Αδωνις Γεωργιαδης απο την θερμή “υποδοχή” αλλά και τον ”αποχαιρετισμό” που του επιφύλαξαν οι υγειονομικοί, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν o υπουργός όσο μιλούσε ο υγειονομικός που πήρε το μικρόφωνο και χάλασε όλη την φιέστα που είχε οργανώσει με τον Διοικητή του νοσοκομείου στο Θριάσιο.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε και εμείς την κυβέρνηση που υποδέχθηκε τους Υγειονομικούς του νοσοκομείου και τους κατοίκους της περιοχής με ΜΑΤ και με ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκληματιών.

Διαβεβαιώνουμε τον υπουργό και τον διοικητή του νοσοκομείου ότι δεν είμαστε εγκληματίες, ούτε αυτοί που φωνάζουμε είμαστε. Είμαστε αυτοί που δουλεύουν και κρατάνε τα νοσοκομεία όρθια.

Λήγουν οι συμβάσεις μας ενώ είμαστε αυτοί που δουλεύουμε στις ΜΕΘ και στις υποστελεχωμένες κλινικές, του νοσοκομείου που έχει 310 κενές οργανικές θέσεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

Οι προσλήψεις που γίνονται είναι λιγότερες από εκείνους που φεύγουν.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του μητρώου των δημοσίων υπαλλήλων, ο αριθμός των μονίμων εργαζομένων το 2013 ήταν 90.000 και τώρα έχει πέσει στους 70.000.

Επίσης, 300 συνάδελφοι συμβασιούχοι που κρατάνε το νοσοκομείο, από 31/12 δεν ξέρουν αν θα έχουν δουλειά.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έπειτα από εντολή του υπουργείου προωθεί την παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρεία και 40 συμβασιούχοι θα απολυθούν 1400 ασθενείς είναι σε πολύμηνη λίστα αναμονής για να χειρουργηθούν στο Θριάσιο, λόγω των ελλείψεων προσωπικού.

Στο νοσοκομείο λειτουργούν μόνο 7 από τις 13 χειρουργικές αίθουσες.

Είμαστε το μοναδικό νοσοκομείο της δυτικής αττικής, δίπλα στα διυλιστήρια και μερικοί νομίζουν ότι με δωρεές και χορηγίες θα ξεχάσουμε τους νεκρούς εργαζόμενους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το Θριάσιο είναι μοναδικό νοσοκομείο που δεν υπάρχει μαγνητικός τομογράφος, με αποτέλεσμα ακόμα και οι νοσηλευόμενοι ασθενείς του νοσοκομείου να τους φορτώνουν σε ασθενοφόρα και να τους πηγαίνουν σε ιδιωτικά κέντρα.

Δεν υπάρχει ψηφιακός τομογράφος μαστού με αποτέλεσμα χιλιάδες γυναίκες της δυτικής Αττικής για τον προληπτικό τους έλεγχο να αναγκάζονται να πληρώνουν όταν παύουν τα ειδικά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν τραυματιοφορείς και όποιος έρθει στα επείγοντα θα σύρει ο ίδιος το καρότσι του.

Είναι πρόκληση για εμάς η παρουσία του υπουργού σήμερα, καθώς στη Βουλή έχει αναφέρει ότι το Θριασιο δεν είναι από τα αδικημένα νοσοκομεία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ