Με τη βούλα Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές το κόμμα που απειλεί την εθνική ασφάλεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον Άρειο Πάγκο ουδέν πρόβλημα!

Πέρασε με τη βούλα του το κόμμα Ερντογάν στην ΕΛΛΑΔΑ!

Η κυβέρνηση των υποτακτικών, ούτε τροπολογία έφερε, ούτε “πρωτοβουλία” πήρε, ούτε “με εντολή Μητσοτάκη” έγινε κάποια ενέργειανα το εμποδίσει!

ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΓΙΑΔΩΝ

  1. Με αυτά που συμβαίνουν πάρα πολλοί είναι εξοργισμένοι Θυμωμένοι , αλλά όσες αναρτήσεις και να γίνουν το Μαξίμου μέσω των Μέσων μαζικής Εξαπάτησης τα Κουκουλώνη όσπου να πεις Κίμινο .
    1. Ο Ράμα στην Αθήνα προκαλεί και όχι μόνο δεν ακούγεται τίποτα από όσα είπε , αντίθετα η Ελληνική Πολιτεία κάνει σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα , πηγαίνει στην Ρώμη και κατηγορεί την Ελλάδα για βασανιστήρια Αλβανών στην Ελλάδα .
    2. Έχουμε πρόκληση με τα Σκόπια
    3. Έχουμε τα Ελληνοτουρκικά και τις Καθημερινές προκλήσεις και τις Υποχωρήσεις .
    4. Σήμερα δημοσιεύεται το ψηφοδέλτιο Ντροπής
    Ειλικρινά Πολλές και Πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε διότι όσες και αναρτήσεις να γίνουν μπορεί να μην πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων αρκετές αλλά ο πολύς κόσμος δεν τα μαθαίνει λόγω του ότι το Μέγαρο Μαξίμου φροντίζει να τα καλύπτει .
    5. Έχουμε τα Τέμπη , έχουμε τις Υποκλοπές , έχουμε την πλήρη Υποταγή της Δικαιοσύνης , έχουμε την πλήρη Διαφθορά της Δημόσιας Διοίκησης , έχουμε την πλήρη διαφοροποίηση των γεγονότων υπερ του Μητσοτάκη .
    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ .
    ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ