Νέα Δημοκρατία-Ένα χρεοκοπημένο κόμμα που κουνάει το δάχτυλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Αναβαλόγλου

Από το 2015 – 2022 το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:

▫ Διπλασίασε τις ετήσιες ζημιές του κόμματος.
▫ Υπερδιπλασιασε τους τόκους των δανείων της.
▫ Υπερδιπλασιασε σε απόλυτο αριθμό τα υπόλοιπα δανείων της.

Τους εμπιστεύεστε ακόμα;

Δείτε τα βίντεο:

  1. Θα είχαν κάποια αξία τα λόγια του, αν δεν ήταν στρατευμένος σε κόμμα. Αν δεν λειτουργούσε σαν φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο κύριος είναι συντάκτης στο Documento. Όταν υπάρχει ιδιοτέλεια στη μέση και απουσιάζει η αντικειμενικότητα, βράστα…

    • Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο «κύριος» Π.Β. Ζήσης της ιστοσελίδας «AntiNews» στην οποία αρθρογραφείτε – εάν είστε όντως εσείς και δεν χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά σας εδώ – κάνει συστηματικά ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ των σχολίων των αναγνωστών όταν δεν του είναι αρεστά. Δύναμαι να το πω ευθέως επειδή το έχει κάνει σε εμένα προσωπικά. Κάποιοι εκ των «σχολιαστών» που είναι δικά του φερέφωνα ενοχλήθηκαν σφόδρα από το γεγονός ότι η κριτική μου δεν άφηνε την προπαγάνδα τους να δουλέψει, και ως εξ αυτού τα σχόλιά μου εξαίφνης σταμάτησαν να δημοσιεύονται. Έχω όλες τις αποδείξεις για τη συμπεριφορά αυτή, η οποία ελάμβανε χώρα συστηματικά και επανειλημμένα, καθώς έχω κρατήσει την ηλεκτρονική αποτύπωση οθόνης που φέρει χρονική καταγραφή. Αυτό το θέμα θα έπρεπε να σας απασχολεί πρώτα.

  2. Έπειτα, ίσως να παρατηρήσετε, αν αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στην παρούσα ιστοσελίδα, ότι αναδημοσιεύσεις γίνονται από πλείστους συντάκτες και εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης της ΕΣΤΙΑΣ και άλλων τινών που πρόσκεινται στη Δεξιά και όχι στην Αριστερά. Επιπλέον, ίσως να αναλογιστείτε πως στην αναζήτηση της αληθείας δεν έχει σημασία ποιος ομιλεί και από πού προέρχεται, αλλά τί λέει και εάν ευσταθεί αυτό. Και ενδεχομένως να προβληματιστείτε εξίσου από το γεγονός ότι η μητσοτακική ανωμαλία που απαιτεί ολοκληρωτικό δικτατορικό έλεγχο της ενημέρωσης σε όλα τα μέσα, δημόσια και ιδιωτικά, επιβάλλεται να αναχαιτιστεί επιτέλους με κάποιον δημοκρατικό ΑΝΤΙΛΟΓΟ. Και πιθανόν θα ανακαλύψετε κι εσείς κάποια στιγμή ότι οι κουτοπονηριές του «κυρίου» Π.Β. Ζήση δεν αποτελούν πραγματικό αντίλογο.

  3. Ισχύει ή όχι ότι τα χρέη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας βαίνουν διογκούμενα; Ισχύει ή όχι ότι η κατάσταση αυτή συνιστά βάσιμη αιτία ανησυχίας για: (α) την οικονομική βιωσιμότητα του κόμματος, (β) για τον βαθμό ελέγχου του από τις τράπεζες στις οποίες οφείλει ποσά, και (γ) για την μετακύλιση των οικονομικών υποχρεώσεων στους πολίτες με τον ένα τρόπο ή τον άλλο συν τω χρόνω; Ισχύει ή όχι ότι ο χαλινός του χρέους σε ένα κόμμα εξουσίας αποτελεί δυνητικώς μοχλό ανάπτυξης διαπλοκής και διαφθοράς; Ισχύει ή όχι ότι το αυτό – σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό – μπορεί να είπωθεί για το χρέος της Ελλάδος ως κράτους συνολικά; Ισχύει ή όχι ότι αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα όταν ελέγχονται από τα ίδια άτομα; Απαντήστε στα επιχειρήματα, κυρία Καλογερίδου, αντί να προσπαθείτε να απαξιώσετε τους φορείς των.

  4. Ω, τί βλέπω; Κουνάει το δάχτυλο και η Κρινιώ, εκτός της ΝΔ; Ή μήπως είναι κι εκείνη ένα ακόμη παρακλάδι της ΝΔ; Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, κι ακόμα περισσότερα δάχτυλα… Και μπορεί να τα βάλει όλα ταυτοχρόνως εκεί που ξέρει!

  5. Τί λέει αυτή, ρε; Όλα τα άλλα ΜΜΕ που είναι στρατευμένα στη ΝΔ δεν τα βλέπει; Εκείνα δηλαδή είναι αντικειμενικά; Θα τρελαθούμε τώρα; Είναι αξιόπιστη και ανιδιοτελής και αντικειμενική η λίστα Πέτσα; Είσαι με τα καλά σου ρε κυρά μου; Πόσο φανατισμένη παίζει να είσαι για να έχεις τυφλωθεί τόσο πολύ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ