Σάλος με τις απαντήσεις της Ιωάννας Τούνη σε.. φτωχούς: «Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σουπερμάρκετ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιδράσεις στο Tik Tok με τις πανάκριβες αγορές της Ιωάννας Τούνη.

Στην Αμερική ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράστηκε νέες εμπειρίες από το ταξίδι της μέσα από το instagram και το TikTok. Η influencer ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας έτσι ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Σάλος με τις απαντήσεις της Ιωάννας Τούνη σε.. φτωχούς

«Είμαστε κ εμεις που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του ΤikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό».

touni

«Θέλει κάποιος να μου πει που τα βρίσκουν τόσα χρήματα γιατί θέλω και εγώ να πάρω αλλά δεν τα έχω», της γράφει άλλος χρήστης με την ίδια να απαντά «Μήπως από τις εταιρίες μου;».

Capture

Ενώ σε στο σχόλιο «Τι έχω κάνει λαθος;», που έγραψε χρήστης η Ιωάννα Τούνη απάντησε «Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων και όχι με την δική σου».

touni 1

  1. Και η Τζούλια Αλεξανδράτου με τις ίδιες επιχειρήσεις έκανε περιουσία. Με τον ιδρώτα της πάντα η κοπέλα. Δεν φταίει που είστε υποδεέστεροι και ανίκανοι και losers. Τα έχει και τα πουλάει. Εσείς φταίτε που ασχολείστε με αυτήν που σας ζητάει να ασχοληθείτε. Εσείς φταίτε που επηρεάζεστε από αυτήν που έχει κάνει επάγγελμά της να σας επηρεάζει όπως λέει και η λέξη influencer. Σας το λέει η κοπέλα, τί άλλο να κάνει; Πάρτε παράδειγμα από αυτήν που δεν ξοδεύει πέρα από τα απολύτως αναγκαία. Και πέρα από την πλάκα δηλαδή, εσείς φταίτε στα αλήθεια ρε κοροϊδάρες που ασχολείστε και δίνετε προσοχή και αξία και σημασία στο κάθε ξόανο που σας μοστράρει τη μουράκλα του και τον ναρκισσισμό του, και τρέχετε όλοι από κοντά της, κι αυτή βγάζει και σκορπάει έναν σκασμό λεφτά από αυτό, και σας τη λέει κι από πάνω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ