Νίκος Πετρουλάκης: «Δεν έχει κλιματισμό το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, γιατί είναι άδειο το ταμείο»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια εκπληκτική διαπίστωση έκανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση», Νίκος Πετρουλάκης, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και τη συζήτηση με τον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη.

Τι είδε και διαπίστωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής:

«Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, δεν λειτουργεί ο κλιματισμός, με απόφαση δημάρχου, γιατί είναι άδειο το ταμείο, όπως μου είπε ο κ. Αγγελούδης, ο οποίος έδωσε αυτή την εντολή, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα, λόγω της τρύπας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που παρέλαβε. Οι υπάλληλοι του δήμου που εργάζονται στο κεντρικό κτίριο, είναι ήρωες, γιατί πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία χωρίς κλιματισμό, με 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες».

Και από τη συζήτηση με τον δήμαρχο, αλλά και τον σύμβουλό του, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, προέκυψε ότι: «Η προσπάθεια να βελτιωθούν τα οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης, συνεχίζεται και προβλέπεται ότι μέσα στο καλοκαίρι, θα υπάρξει μια μικρή βελτίωση. Άρα, μπορεί να ανοίξει και ο κλιματισμός στο δημαρχείο…»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ