Εγκαίνια στο υπερσύγχρονο διατροφολογικό και εκπαιδευτικό κέντρο του Λόγω Διατροφής στη Ριζούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, των εκπαιδευτικών δομών του ΚΔΒΜ της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, καθώς και η απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους των προγραμμάτων εξειδίκευσης, υπό τον θεματικό τίτλο “SUMMER FITNESS: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!”.

Στενοί φίλοι, επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι, συνεργάτες, σπουδαστές και εκλεκτές προσωπικότητες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο γιόρτασαν μαζί μας την έναρξη του καλοκαιριού, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στη εκδήλωση που συνδύασε ταυτόχρονα τρία δρώμενα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη και την ομάδα του να υποδέχονται και να καλωσορίζουν το πλήθος κόσμου που έσπευσε να τιμήσει το γεγονός με την παρουσία του, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Μετά το καλωσόρισμα, ακολούθησε ο παραδοσιακός Αγιασμός με τον αγαπημένο μας Πατήρ Παναγιώτη εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι να φωτίζει την τελετή με τον δικό του εγκάρδιο λόγο. Στη συνέχεια, ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης μαζί με τον υιό του και πρωτοετή φοιτητή διαιτολογίας Νικόλα Γρηγοράκη ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ, με το εντυπωσιακό στιγμιότυπο να συνοδεύεται από πλήθος πυροτεχνημάτων.

Υπό τους ήχους του σαξοφώνου έλαβε χώρα η τελετή απονομής τον διπλωμάτων στους αποφοίτους, οι οποίοι αποτελούν τους εν δυνάμει αυριανούς Opinion Leaders στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας.

Όλοι οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες στεγάζουν γραφεία διατροφολόγων, αίθουσες εκπαίδευσης, υποδομές ΑΜΕΑ, εργαστηριακό και διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών ως μέρος μίας δημιουργικής ομάδας που ασχολείται με πολλαπλές δραστηριότητες στο χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Τομπούλογλου, ο οποίος προσήλθε παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, λόγω του αυξημένου φόρτου που έχει επωμιστεί τις τελευταίες ώρες εξαιτίας του τελικού conference league 2024 στην OPAP ARENA, αποδεικνύοντας έτσι την πίστη του Δήμου στο επιστημονικό και εκπαιδευτικό μας έργο. Η εμβληματική κα Λόλα Νταϊφά φόρτισε με την παρουσία, αλλά και τα λόγια της, συγκινησιακά την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης. Εξίσου θετική εντύπωση προκάλεσε ο λόγος της αγαπημένης Σεφ κας Ντίνας Νικολάου, η οποία συνοδευόμενη από τον υιό της Στυλιανό Γρηγοριάδη, αναφέρθηκε στην πολυετή σχέση της με τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Τέλος, οι γνωστοί δημοσιογράφοι κ. Μάνος Μαγιάτης και κα Εύα Ντελιδάκη με την παρουσίας τους προσέδωσαν το δικό τους στίγμα στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ