Πως ο Κωστής Χατζηδάκης έγινε πάμπλουτός μέσα σε μόλις τρία χρόνια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί ο κ. Χατζηδάκης να μας πει τι είδους επενδύσεις έκανε κ από 5 ΧΙΛ αποτίμηση χαρτοφυλακίου το 2012 εκτινάχθηκε στο 1,6 ΕΚΑΤ σε τρια χρόνια;

IMG 8814

  1. Πάγια κοινοβουλευτική διαχρονική οικονομική εξέλιξη των 300 της Βουλής? Πού το παράξενο; Κοινοβουλευτισμός το καλύτερο διαχρονικά επάγγελμα!!!!

  2. ΑΑΑ όλα και όλα!!! Μην πυροβολείτε ρε παιδιά έναν ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, που τα χέρια του παραμένουν βελούδινα, ο κωλος του έβγαλε καλούς από το ΚΑΘΗΣΙΟ και η γλώσσα του μαλισσε από τις πολλές μα .μακιες και ψέματα που λέει!!!

  3. Με τον ιδρώτα του τα έβγαλε όλα!!! Έχει τόσα ένσημα που παίρνει σύνταξη!!¡Πρόβατα ξυπνάτε όσοι τους ψηφίζετε!!!! Όποιος ψηφίζει ΝΔ είναι ή πλούσιος ή λαμόγιο ή ανεγκεφαλος έλεγε ένας παλιός πολιτικός!! όσοι ψηφιζετε ακόμη αυτή την παράταξη μετά από τέτοια εγκληματική πολιτική διαλέξτε σέ ποια κατηγορία ανήκετε!!

  4. Είναι λαγός οτιδήποτε θέλουν να περάσουν η να διαλύσουν βάζουν τον μα….κα μπροστά να τρώει το ξύλο και από πίσω τα περνει έτσι τα κονομαει

  5. Εάν αυτό πράγματι εμείς οι υπόλοιποι το ‘έχουμε εμπεδώσει πολύ καλά , ότι μας ” δουλεύουν” κανονικά
    απώτερος σκοπός μας να πάνε σπίτι τους. Όταν όμως παραμένουν στις θέσεις τους η επανέρχονται μετά από προσωρινή παύση, αυτό σημαίνει μας αρέσει και το συνεχίζουμε γιατί μας αρέσει η έτσι μας το έχουν περάσει ως ιδεολογία.
    Πότε ο ψηφοφόρος έμαθε την δική του δύναμη, αυτή της ψήφου και πως να την κάνει χρήση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ