Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας ξεσκεπάζει το ψέμα του Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων γράφει ότι «ο αρχιεπίσκοπος ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς “διευκόλυνε” την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό» τονίζεται χαρακτηριστικά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα δήθεν θιγμένο ύφος απάντησε σε σχετική ερώτηση στον Ant1: «Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης. Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος».

Εδώ το βίντεο, ο επίμαχος διάλογος στο 13:30

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας για την «αποκατάσταση της αλήθειας» διευκρινίζει «προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνον δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο σχολιαζόμενο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή, ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς “διευκόλυνε” την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό».

«Είναι θλιβερό, για όποιον λόγο και αν αυτό έχει συμβεί, το όνομα του Αρχιεπισκόπου να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο γεγονός, όταν μάλιστα η συμπολίτισσά μας που εμφανίζεται στα επίμαχα τηλεοπτικά πλάνα έχει τύχει της πολυετούς στήριξης της Αρχιεπισκοπής μας», συμπληρώνει η Καθολική Αρχιεπισκοπή.

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ