Δίκτυο κατασκοπείας με Σέρβους που δούλευαν υπέρ των Αλβανών εξαρθρώθηκε στη νότιο Σερβία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σερβική αντικατασκοπεία εξάρθρωσε δίκτυο κατασκόπων στην πόλη Ράσκα της νότιας Σερβίας.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συνελήφθη ο Ντράγκαν Ακσεντίγεβιτς από το Λεπόσαβιτς ο οποίος κατηγορείται ότι παρέδιδε πληροφορίες στις υπηρεσίες πληροφοριών του Κοσσυφοπεδίου αφού εντοπίστηκε να κινηματογραφεί και να φωτογραφίζει σερβικές στρατιωτικές και αστυνομικές βάσεις. Κατόπιν εντολής του εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Είναι επίσης γνωστός ως ο βιολογικός αδερφός του πρώην αντιδημάρχου του δήμου Λεπόσαβιτς, Ντράγκα Μιλέτιτς, τον οποίο η έρευνα δείχνει ότι τον βοηθούσε στην κατασκοπεία για λογαριασμό των υπηρεσιών του Αλμπίν Κούρτι έναντι 500 ευρώ.

%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2345%CE%B3%CE%BE%CE%B7%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%84%CF%861

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι σερβικές ανακριτικές αρχές, τους τελευταίους έξι μήνες, ο Ακσεντίγεβιτς ενίσχυσε ιδιαίτερα τις πληροφορίες και τις ανατρεπτικές δραστηριότητες με τον επί χρόνια φίλο του  Μίλαν Βουκασίνοβιτς, από το Λεπόσαβιτς.

Σύμφωνα με τη σερβική Novosti, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν, καθώς και οι βιντεοσκοπήσεις, διαβιβάστηκαν στην Πρίστινα, λαμβάνοντας ποσά 500 ευρώ.

Πρόσφατα έλαβαν ένα τηλέφωνο υψηλής ποιότητας ως δώρο, με προηγμένες επιλογές για λήψη φωτογραφιών και ζουμ, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το κύριο έπαθλό τους ήταν ναρκωτικά, κυρίως κοκαΐνη, που κατανάλωναν παρέα με τους φίλους τους.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ