Μόνη λύση η άμεση προσφυγή στις κάλπες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλες οι μετεκλογικές συνεντεύξεις του Μητσοτάκη, κρύβουν παντελή άγνοια από αυτόν της ουσίας του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Σρόιτερ του ΑΛΦΑ, φέρεται δηλώσας , πως το 41% «δεν υπάρχει πια». Βέβαια και δεν υπάρχει πια αφού ποτέ δεν υπήρξε σε αριθμό ψηφοδελτίων, επί του συνόλου αυτών, παρά στα χαρτιά του εκλογικού νόμου που οι δικοί του «εκλογομάγειροι» εκμαίευσαν.

Όσον δε αφορά τον «σαρωτικό» ανασχηματισμό της κυβέρνησης που
που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ ως άμεσης προτεραιότητας, δεν δείχνει και τόσο άμεσης, και σωστά, αφού δήλωσε πως δεν θα κάνει αλλαγές για τις αλλαγές, συνεπώς το ξανασκέφτεται.

Γιατί; Ίσως λόγω έλλειψης κατάλληλων προσώπων; Ίσως. Ας ελπίσουμε λοιπόν για Εθνικές εκλογές πολύ σύντομα, διότι και το ποσοστό ψηφοφόρων που σήμερα κατέχει…δεν δείχνει και τόσο αντιπροσωπευτικό, αφού ως αυτό λέγεται, θα υπάρξουν ενστάσεις νοθείας. Η καθαρή λύση που είναι η κήρυξη Εθνικών εκλογών είναι το μόνο που δεν τον απασχολεί, και αυτό είναι πρόβλημα. Πρόβλημα Δημοκρατίας.

  1. Εγώ να ήμουν στην θέση του Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Αυτή την στιγμή θα είχα ανακοινώσει :
    1. ΔΙΑΛΥΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    2. ΔΙΑΛΥΣΗ της ΒΟΥΛΗΣ
    3. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου ως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    4. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου ως ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΝΔ και ως ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    5. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Μετά θα πήγαινα διακοπές και θα σας άφηνα να κόψετε τον λαιμό σας

    Γιατί ΟΛΟΙ αγαπάτε την καρέκλα του αρχηγού/προέδρου

    ΚΑΝΕΙΣ σας δεν θέλει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με άλλους

    Το αποτέλεσμα των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων που δεν θα είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ η οποία θα κυβερνούσε την χώρα θα ήταν να κουραστούν οι απλοί πολίτες (λαός) και στο τέλος η ΑΠΟΧΗ θα έπιανε ένα ποσοστό 80-90% και θα πηγαίνατε όλοι στα σπίτια σας.

    Γιατί έχετε ΚΟΥΡΑΣΕΙ όλοι σας αν είχατε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ θα έπρεπε ΟΛΟΙ σας να έχετε παραιτηθεί

    Βέβαια έχει ευθύνη και η Ε.Ε. που δεν έχει στείλει ορκωτούς λογιστές να κάνουν έλεγχο περιουσιακών στοιχείων σε όλους τους πολιτικούς-βουλευτές (πρώην/νυν) από το 74 έως σήμερα και σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων.

    Ώστε όλοι να βλέπαμε ποιος είναι ο ΤΙΜΙΟΣ και ποιος είναι ο ΚΛΕΦΤΗΣ

    για αυτό έχουμε αυτά τα χάλια να είμαστε η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ και ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ.

  2. Και ποιος θα κυβερνήσει ρε άχρηστη ο επόμενος με 14 % που το μόνο που των ενδιαφέρει είναι τι θα αρπάξει ο κολος του ;

    • Άντε ρε χάσου υποκείμενο γαλάζιο σκουλίκι ρατσιστή μπές τώρα στην τρύπα σου και μην ξαναμιλήσεις φασιστοπρόβατο

    • Δεν πρόκειτε να ξαναδούμε αυτοδύναμες κυβερνήσεις σε αυτό θα παίξει τεράστιο ρόλο το 37% του πληθυσμού που είναι πάνω από 60,έχουμε 3 χρόνια κόλαση μπροστά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ