Λύδια Βενέρη: Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στους συμπολίτες μας, που με την εμπιστοσύνη τους με έφεραν στην 13η θέση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια πολύ ξεχωριστή, όμορφη εκλογική διαδικασία έφτασε στο τέλος της. Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στους 32.516 (μέχρι στιγμής) συμπολίτες μας, που τόσο έμπρακτα έδειξαν την εμπιστοσύνη τους φέρνοντας με στην 13η θέση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.  Αυτή η εμπιστοσύνη και η άπλετη αγάπη με την οποία αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να ζητήσει κανείς! Δίνει δύναμη και κουράγιο για τους αγώνες για μια καλύτερη ζωή που τώρα αρχίζουν!

Οι εκλογές αυτές ήταν μια δύσκολη μάχη που δόθηκε με αίσθημα ευθύνης, ανάγκη προσφοράς και κίνητρο αλλαγής. Και έτσι ακριβώς θα συνεχίσω με ένταση και επιμονή από εδώ και έπειτα ανταποδίδοντας αυτήν την εμπιστοσύνη και αυτή την αγάπη ❤️

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο την καρδιά μου και πολλά συγχαρητήρια οφείλω στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη @skasselakis που ενέπνευσε αυτή τη μάχη, και έδωσε τον δικό του προσωπικό αγώνα με τεράστια επιτυχία. Που άλλαξε τις διαδικασίες και έδωσε την ευκαιρία να συνταχθούμε μαζί του, φέρνοντας νέο άνεμο στην προοδευτική αριστερά. Που με τιμήσε με την εμπιστοσύνη του και δημιούργησε τις βάσεις ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε το όραμα για μια νέα Ελλάδα, για τη γενιά μας, τις προηγούμενες και τις επόμενες, με τις θετικές νέες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό το διακύβευμα, αυτός θα είναι ο τελικός προορισμός.  Και θα το πετύχουμε.

Συγχαρητήρια στους 4 νέους Ευρωβουλευτές να εχουν καλή και εποικοδομητικη θητεία, αλλά και σε όλη την ομάδα μας που έδωσε μια μεγάλη έντιμη μάχη!

Η μεγάλη αποχή, η άνοδος της ακροδεξιάς, με θλίβουν. Σηματοδοτούν αλλαγές και αποτελούν εφαλτήριο για εξελίξεις στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το νέο σκηνικό πρέπει να μας ανησυχήσει και να μας ενεργοποιήσει και ο καθένας μας να μεταφέρει το μήνυμα της ανάγκης για συμμετοχή και πολιτική σκέψη. Για δράση και ευαισθητοποίηση. Για προσφορά και αλληλεγγύη. Για συλλογικότητα μακριά από τον ατομικισμό. Με πείσμα και επιμονή, κόντρα στις δυσκολίες που πάντα θα υπάρχουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ