Υπάλληλος στα Μετέωρα είχε πάρει αναρρωτική άδεια για 13 χρόνια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του υπαλλήλου του δήμου Μετεώρων ο οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πάει στην δουλειά του εδώ και όχι ένα και δύο αλλά 13 ολόκληρα χρόνια!

Όπως ενημέρωσε σήμερα ο δήμαρχος, Λευτέρης Αβραμόπουλος έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και συγκεκριμένα θα γίνει ένορκη διοικητική εξέταση στον δήμο ενώ θα εισηγηθεί να γίνει ΕΔΕ και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μετεώρων (ΔΕΥΑΜ).

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή και για την συγκεκριμένη υπόθεση θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι όπως έχω δεσμευτεί από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου τόσο ως δήμαρχος όσο και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα που δυσφημούν τον δήμο μας και την τεράστια δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς.

Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και από εκεί και πέρα θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αμείλικτοι. Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν και σε τίποτα και η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο.

Οφείλουμε, όμως, να προστατεύσουμε και όλους του υπαλλήλους του δήμου και της ΔΕΥΑΜ που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου ο δήμος μας να φτάσει στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος σε σημερινή συνέλευση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜ.

  1. Άλλοι μια μέρα δεν λείπουμε από τη δουλειά μας κι ας ανηκουμε σε ευπαθη ομάδα κι άλλοι 13 χρόνια μετ αποδοχών. Και στο τέλος ο κύριος αυτός θα γυρίσει στην υπηρεσία και σε ένα χρόνο θα πάρει και σύνταξη στις πλάτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ