Ανασχηματισμός για τις επόμενες μπίζνες και όχι τις επόμενες γενιές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε και ο της κυβέρνησης ανασχηματισμός, και το μόνο που βγαίνει είναι το ότι «άλλαξε ο Μανωλιός και ….έμεινε με το σώβρακο». Και έτσι, μένουν αυτοί που ευθύνονται, και φεύγουν οι που, και για τίποτε, δεν ευθύνονται. Τόσο καταλαβαίνει ο «ανασχηματής» που διέρρευσε μόνο τις προσδοκίες του από τους νέους, και όχι για το ποία τα λάθη των που απομακρύνονται. Και έτσι μάθαμε τι το αυτό που έφταιγε για το 28%, από το 41,..τόσο% που επαίρετο ο Μητσοτάκης πως κατείχε μέχρι…προχτές.

Αυτό κατάλαβε, και άλλαξε τον Γκρίνμπεργκ που τώρα φανερώνεται το ότι ήταν και ο εισηγητής του «σαρωτικού ανασχηματισμού» αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, και που δεν έγινε, αφού ο Μητσοτάκης δεν έλαβε υπ όψη τα που του συνέστησε ο σύμβουλος του, αλλά άκουσε τον …..διπλανό του, που βλέποντας να χάνει την καρέκλα/καριέρα του, εισηγήθηκε πειστικώτατα..το αλλιώς. Πως αλλιώς; Μα αν είναι έτσι κύριε Μητσοτάκη γιατί τότε προσλαμβάνεις τους ακριβοπληρωμένους του εξωτερικού συμβούλους, αφού μπορούσες να χάσεις το 13% που έχασες εντελώς ανέξοδα, ρωτώντας τον κάθε ειδήμονα που τοποθετείς δίπλα σου/παραδίπλα σου;

Παράδειγμα: Στο Υπουργείο Μετανάστευσης τι θα αλλάξει αφού τα πάντα καθορίζονται αλλού συνεπικουρούμενα και με από την εδώ Πρόεδρο της Δημοκρατίας που «κόπτεται» για το πληθυσμιακό, με… μεταγραφές, για να αποκτήσουμε «Έλληνες»; Τώρα το τι Έλληνες, θα μας πουν οι μετά δυο, τρεις γενιές απόγονοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ