Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την Ελλάδα και τους πολίτες της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκανε άρον άρον κάτι σαν ανασχηματισμό την Παρασκευή, μετά την κατάρρευση της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, και πήγε να δει ήρεμος τον τελικό Πρωταθλήματος στο μπάσκετ το ίδιο βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου μια μάζωξη για να χασκογελάει με κρύα αστεία στους υπουργοποιημένους και τους αμετακίνητους. Στην συνέχεια έφυγε… σφαίρα για την Ελβετία και το ονομαστό θέρετρο Μπίργκενστοκ (Bürgenstock).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να συντρέξει τον Ζελένσκι και να σπεύσει να δηλώσει στήριξη στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη επίτευξης μιας συνολικής, δίκαιης και διαρκούς ειρήνης, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Στην πραγματικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται για το χλιδάτο 3ήμερο και τις εκδηλώσεις αγάπης με τον Ουκρανό πρόεδρο.

  1. To 1960 εως το 1990 περιπου , στην Γερμανια δουλευανε οι γκασταρπαιτερ , Ελληνες , Τουρκοι , Ιταλοι , Ισπανοι . Μετα το 1990 μεινανε μονο οι Ελληνες , και οι Τουρκοι .Η ιταλια και η Ισπανια κανανε προοδο η χωρες τους ,και ο λαος της γυρισε πισω στην πατριδα τους . Μεινανε μονο οι Τουρκοι που σημερα ειναι 6 εκ , και η Ελληνες . Δυστυχος αυτοι ειναι η χωρα, που αντι να ερχοντε πισω φευγουν ακομα και σημερα 2024 . Δυστυχος ειμαστε βαρελι χωρις πατο .

  2. Την έχει δει γαλαζοαίματος και jet set elite και the chosen one. Το αγοράκι είναι φαντασμένο και φαντασιόπληκτο. Αν υπάρχει κάποιος που “ζει τον μύθο του στην Ελλάδα” είναι αυτός εδώ. Νομίζει ότι πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή “Ο ΗΓΗΤΩΡ”, που το σενάριο είναι γραμμένο από τους publicists και τους αυλοκόλακες, που δήθεν “σπάει τα ταμεία” σε κάθε λαϊκή συνοικία, και που μόνο σκοπό έχει να δοξάζει την ασυναγώνιστη “γκομενίλα” του, γιατί έχουν ειπωθεί ακόμα και αυτά. Νομίζει ότι η εξουσία και η γκλαμουριά είναι αναφαίρετα κληρονομικά προνόμια και φυσικά του δικαιώματα, και ότι χρέος των πλεμπαίων είναι να τον προσκυνούν, να τον χειροκροτούν και να τον ψηφίζουν. Νομίζει ότι η ευφυΐα του είναι τρομερή, η πολιτική του επιτυχής, και η θέση του στην Ιστορία λαμπρή. Μιλάμε για τύπο βαθιά διαταραγμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ