Η απάντηση του Στέφανου Κασσελακη για το ιδρυμα του Αλέξη Τσιπρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περήφανος για την Ιστορία της παράταξής μας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήραν μια γενναία απόφαση κόντρα σε κάθε μορφή λαϊκισμού. Μια απόφαση πατριωτισμού.

Καλή αρχή Αλεξη Τσιπρα στο νέο εγχείρημα.

Πριν σχεδόν ένα χρόνο βρέθηκα στη λίμνη Δοϊράνης, στα σύνορα της χώρας, πριν καν πάρω την απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Με ειλικρίνεια, αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω πάντα, σας μίλησα για τη σημασία της συμφωνίας των Πρεσπών:
Πατριώτης είναι αυτός που με αυταπάρνηση θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του.

  1. Ο Χριστός κι η Παναγία! Κανονική αριστερή κ λοάτκι καπηλία στις χριστιανικές αξίες, όπως η αγάπη, κ τις δεξιές, όπως ο πατριωτισμός αλλά κ η ….θυσία! Η Θυσία κομματιού της πατρίδας, οφελεί την… πατρίδα; Ε, δεν είναι καλά!

  2. Μπραβο Αλεξη Μπραβο Στέφανε! Η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσε να επιτευχθεί προς όφελος της χώρας μας και της καλής γειτονίας. Μακριά απο εθνικιστικές κορώνες και χωρίς να αναλογίστεί (ο Τσίπρας) το πολιτικό κόστος των δήθεν πατριωτών και όλων αυτών που τους χάιδευαν τα αυτιά προεκλογικά του 19 με ακροδεξιές βλακείες και ψέματα. Η Νεμεσις θα έρθει και γι αυτούς.

  3. Οι αριστεροί πολιτικοί, πιο πολύ αγαπάνε την δήθεν “πρόοδο” κασσελάκη, παρά την Βόρειο Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη κ Ροδόπη, το Αιγαίο, την Κρήτη, την Κύπρο, που κινδυνεύουν, ή κ την παραπλανημένη κοινωνία μας.
    Αλλιώς, θα είχαν κόψει τον βήχα σ όλους τους! Λαλίστατοι, Υπεραμύνονται μανιωδώς της ανόητης κουλτούρας συμπερίληψης των πάντων κ είναι χλιαροί στα εθνικά μας θέματα, στην τβ τουλάχιστον.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ