Ξανθόπουλος: Το είπα ειρωνικά – Κόψτε τη μονταζιέρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονα αντέδρασε ο Θ. Ξανθόπουλος στα δημοσιεύματα για το «Μακεδόνες ορίτζιναλ» που είπε στο Κανάλι της Βουλής.

«Είναι προφανές και από την ουσία αλλά και το ύφος των λεγομένων μου, ότι η αναφορά μου σε “μακεδονομάχους” εδώ και “Μακεδόνες ορίτζιναλ” από εκεί, ήταν ειρωνική και είχε στόχο να περιγράψει τη διακαή προσπάθεια διάφορων εξτρεμιστικών εθνικιστικών κύκλων και στις δύο χώρες, να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«από πουθενά δεν προκύπτουν, δηλαδή, τα όσα ψευδώς και δολίως μου αποδίδουν η μονταζιέρα της ΝΔ και αναπαράγουν με σπουδή και χωρίς κανένα έλεγχο, διάφορα ΜΜΕ, ότι δήθεν αποκάλεσα συλλήβδην τους κατοίκους της Β. Μακεδονίας, “Μακεδόνες ορίτζιναλ”!».

«Ζητώ από τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν αυτή την αθλιότητα να δημοσιεύσουν την δήλωσή μου και να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια των πραγμάτων», αναφέρει ο Θ. Ξανθόπουλος και καταλήγει: «είναι πραγματικά λυπηρό, αλλά και άκρως επικίνδυνο, στο όνομα μικροκομματικών αντιπαραθέσεων να επιχειρείται τέτοιου είδους κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση σε τόσο ευαίσθητα και σοβαρά εθνικά ζητήματα, με μοναδικό σκοπό να πληγεί με κάθε τρόπο η εθνικά συμφέρουσα για τη χώρα μας Συμφωνία των Πρεσπών.

Άραγε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός ενστερνίζονται αυτές τις δόλιες πρακτικές λάσπης και ασύστολης ψευδολογίας; Ταυτίζονται με αυτή την αθλιότητα;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ