Ποιους θα πλήξει η οργή του Κυριάκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιοι στην Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάς διανύει μία χρυσή εποχή. Μία εποχή που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή του επίσης μεγάλου ηγέτη Νέρωνος του Ολυμπιονίκου.

Ήταν το χρυσό, 67ο έτος μετά Χριστόν, όταν ο εμβληματικός Ρωμαίος αυτοκράτορας επισκέφτηκε την αποικία του και θέλησε να αγωνιστεί στην αρματοδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων, στην κλασική πίστα της Ολυμπίας, με άρμα που έσερναν δέκα καθαρόαιμα άλογα.

Εκείνη τη χρονιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για ευνόητους λόγους, μετέβαλλε λιγουλάκι τους κανονισμούς, προκειμένου ο Αυτοκράτορας να ολοκληρώσει τον αγώνα και να στεφθεί νικητής, παρότι το πολυτελές άρμα του είχε ανατραπεί.

Αντί λοιπόν η ΕΟΕ να παραδειγματιστεί από εκείνο το χρυσό παράδειγμα απόδοσης τιμής σε έναν Θεόπεμπτο ηγέτη, έκανε του κεφαλιού της και έχρισε σημαιοφόρο στους Ολυμπιακούς την Ντρισμπιώτη αντί της Μαρίας Σάκκαρη, αγνοώντας επιδεικτικά την θέληση του Κυβερνήτη – Καίσαρα μας.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, τα τηλέφωνα στο Μαξίμου έσπασαν, καθώς οκτώ μέλη έσπευδαν να διαβεβαιώσουν το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ότι «έκαναν ότι μπορούσαν».

Δεν τα κατάφεραν όμως. Και η οργή του Κυριάκου θα γίνει αντιληπτή όταν επιστρέψει από το μυστικό τριήμερο που θα διαδεχτεί το επίσημο ταξίδι σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη.

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ