23/09/2021
Array

Για όσους δεν το καταλάβατε, έχουμε πόλεμο #3

img 5f2ee5b00545b
Ζούμε μία νεοοθωμανική κατοχή όπου αναμένουμε τον Βεληγκέκα να μπει στο σπίτι μας. παρακαλάμε τον Βεζύρη για έλεος και ζητούμε συγχωροχάρτι από τον δεσπότη που συνεργάζεται με τον Βεζύρη για να μας γλιτώσει από τον “μπαμπούλα”.
Δεν είναι ούτε “αυξημένη εγκληματικότητα”, ούτε “οικονομική κρίση”. Όταν επιτίθεσαι αδιακρίτως ενάντια όποιου δεις μπροστά σου, όταν σκοτώνεις χωρίς έλεος άνδρες, γυναίκες και παιδιά δεν είναι τα “ευρώ” ούτε η “ιδεολογία” ο λόγος.
Είναι δείγμα απύθμενου μίσους γενικώς για το μέρος που βρίσκεσαι, που να σε κάνει να θεωρείς τους πάντες εχθρούς σου. Γιατί δεν δολοφονήθηκε ΟΥΔΕΙΣ στην Εκάλη ή την Πολιτεία, αλλά σε λαϊκές συνοικίες και χωριά. Στα Πατήσια, τον Βύρωνα, την Άρτα, την Βοιωτία.
Ο εσωτερικός εχθρός δεν είναι πλέον ανέκδοτο αλλά πραγματικότητα.
Το “Ελληνικό” κράτος για άλλη μια φορά αφήνει τους πολίτες έρμαιο των διαθέσεων του κάθε νομάδα γενοκτόνου που βρέθηκε εδώ έχοντας ακριβώς αυτά τα ελεεινά νομαδικά ένστικτα. Τα ένστικτα που γέννησαν Ταμερλάνους, Αττίλες και Κεμάληδες. Όπως ακριβώς άφησε έρμαια τους Ποντίους, τους Ίωνες και αφήνει τους Πομάκους.
Η άλλη όψη του κράτους, τα ΜΜ”Ε”, δίνουν τροφή σε αυτά τα ένστικτα γιατί απλούστατα από εκεί εκπορεύεται ο εύκολος πλουτισμός και το άφθονο μαύρο χρήμα. Μην ξεχνάμε ότι ο εσωτερικός τρόμος είναι το ζητούμενο κάθε εξουσίας.
Ο φοβισμένος, κλειδαμπαρώνεται στο σπίτι του και προσεύχεται να ξυπνήσει ζωντανός.
Ο φοβισμένος ΔΕΝ διεκδικεί, δεν βγαίνει στο δρόμο, δεν μάχεται.
Ο φοβισμένος είναι το πειθήνιο πρόβατο που εκλιπαρεί τον βοσκό να τον γλιτώσει από τον λύκο.
Ο φοβισμένος είναι ο θήραμα που επιβιώνει κρυμμένο από λαγούμι σε λαγούμι.
Ο ρόλος όμως του προβάτου και του θηράματος είναι ένας.
Ζούμε μία νεοοθωμανική κατοχή όπου αναμένουμε τον Βεληγκέκα να μπει στο σπίτι μας. παρακαλάμε τον Βεζύρη για έλεος και ζητούμε συγχωροχάρτι από τον δεσπότη που συνεργάζεται με τον Βεζύρη για να μας γλιτώσει από τον “μπαμπούλα”.
Μήπως πρέπει να αλλάξουμε στρατόπεδο;
Διαβάστε τι γράφαμε παλαιότερα:
Έχουμε κουραστεί να το γράφουμε, αλλά χειροβομβίδες, πολεμικά όπλα, καταιγισμός από σφαίρες, δεν δομούν το “κοινό έγκλημα” αλλά πολεμική ενέργεια. Όχι τόσο για την δομή του οπλισμού ή της οργάνωσης αλλά για το μίσος με το οποίο στρέφουν τα όπλα εναντίον όλων των παρευρισκομένων. Αυτό παραπέμπει (όπως και αν το βαφτίσουν οι εγκάθετοι της δημοσιογραφίας, πιστοί δούλοι των αφεντικών τους) σε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ μίσος.
Όσοι Βορίνες και αν γαυγίσουν και βαφτίσουν την εξοργισμένη μάνα που έσωσε από σύμπτωση το παιδί της ως “Αγανακτισμένο πολίτη”, δεν αλλάζουν τα δεδομένα.
Όπως δεν αλλάζουν τα δεδομένα της συναλλαγής του παρακράτους με την εξουσία. Διότι αυτοί οι (μισ)άνθρωποι πηραν άδεια συγχρονισμένα από τις φυλακές τον Δεκέμβρη και εξαφανίστηκαν. Δε μπορούμε να μην παραλληλίσουμε αυτό το ανδραγάθημα της πράσινης διακυβέρνησης με τον θρυλικό εκσυγχρονισμό των δολοφόνων: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.
Τι ήθελαν να “χτυπήσουν” αυτοί που τους άφησαν ελεύθερους, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η δική μας αίσθηση πάντως ήταν ότι αθέτησαν την όποια συμφωνία και το έριξαν στις ληστείες. Με δεκάδες χειροβομβίδες απόθεμα μάλιστα, μάλλον για χτύπημα σε “ανοιχτό” χώρο ετοιμαζόντουσαν. Ευτυχώς υπερνίκησε η ληστρική τους τάση.
Ούτε αυτοί πάντως, ούτε ο Μισούνωφ ούτε τα άλλα διαμάντια δεν είναι του “κοινού ποινικού”. Διαβάστε: Ο σύγχρονος χάρτης της (“Ελληνικής”) Τρομοκρατίας (με άφθονη λογοκρισία).
Για την “Σέχτα” που ανήκουν διαβάστε αυτό: Το κέντρο εκπαίδευσης των “τρομοκρατών” και οι προμήθειες οπλισμού.
Δείτε και τι γράφαμε παλαιότερα.
1 mega
Θαυμάστε τους κλόουν του Μέγκα.
Δείτε τον ελεεινό Στραβελάκη πως κόβει το ρεπορτάζ γιατί “Δεν τον παίρνει ο χρόνος”!

Άλλη μία πολεμική ενέργεια, άλλο ένα δείγμα του μίσους που κουβαλάν αυτοί οι άνθρωποι για ότι κινείται σε αυτή τη χώρα. Εν ψυχρώ δολοφονία με πολεμικό όπλο ενός μεροκαματιάρη και τραυματισμός ενός άλλου. Γράφαμε πρόσφατα ότι Όταν κάποιος πυροβολεί με καλάσνικωφ 8χρονη μαθήτρια δημοτικού ή έγκυο εργαζόμενη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας για να προκαλεί απέχθεια.
Δείτε τώρα πως τα καθάρματα των ΜΜ”Ε” προσπαθούν να αποκρύψουν τις θηριωδίες εναντίον του Ελληνικού λαού. Όπως άλλοτε που τα αφεντικά τους θησαύριζαν από το πλιάτσικο του χρηματιστηρίου και είχε πέσει εντολή να μην αναφέρουν τις αυτοκτονίες πολιτών για τα χαμένα τους λεφτά! Γράφει το Τρωκτικό:
Θα έπρεπε να ντρέπονται στο MEGA όλοι μαζί! Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε απο ληστές σε χρηματαποστολή και την είδηση την έπαιξαν πριν τον καιρό στο τέλος του δελτίου για λιγότερο απο 1 λεπτό. Ενώ ακριβώς πριν είχαν ξένες ειδήσεις άσχετες… Ντροπή σας κύριοι ανθρώπινη ζωή χάθηκε! Για όλες τις μπούρδες είχατε χρόνο για αυτόν τον άνθρωπο που χάθηκε δεν είχατε…
Απολαύστε το βίντεο της ντροπής με τα Οργουελικά καθάρματα:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5QXT-0Qx_UI&feature=player_embedded]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ