ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Έρχεται η κακοκαιρία Cassandra

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού θα επηρεάσει την Ελλάδα από την Παρασκευή, με τα φαινόμενα να είναι αρκετά ισχυρά. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, η κακοκαιρία ονομάστηκε Cassandra και θα κινηθεί στα ανατολικά – βορειοανατολικά της χώρας.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

«Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ CASSANDRA ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ – ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ
✅Βαρομετρικό χαμηλό σχηματίζεται στον Κόλπο της Γένοβας την Πέμπτη το οποίο θα επηρεάσει την Ιταλία και τις χώρες των Βορειοδυτικών Βαλκανίων με ισχυρές βροχές , ενισχυμένους ανέμους και coastal events. H κακοκαιρία έλαβε την ονομασία #Cassandra και θα κινηθεί Α-ΒΑ .
✅Στη χώρα μας θα επηρεαστούν από το μεσημέρι της Παρασκευής αρχικά το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και έως το βράδυ τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος, με φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους ισχυρά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *