Εκτίναξη του εμπορικού ελλείμματος στα €34,6 δις το 2024, παρά τη βουτιά 9% το Δεκέμβριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Βιλιάρδος

«Εκτίναξη του εμπορικού ελλείμματος στα €34,6 δισ. το 2024, παρά τη βουτιά 9% το Δεκέμβριο».

Τελικά κατάφερε η κυβέρνηση να υπερβεί τα 34 δις € εμπορικό έλλειμμα- γεγονός που σημαίνει ότι, κατάρρευσε η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, από την οποία εξαρτώνται οι πραγματικοί μισθοί, ενώ περιορίστηκε ανάλογα το ΑΕΠ μας.

Σημαίνει επίσης πως συνεχίζεται η αποβιομηχάνιση της χώρας μας – ως αποτέλεσμα της χειρότερης δυνατής οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση της συμφοράς!

Εξαιρετικά άσχημη αφετηρία για το 2025 – αναμενόμενη φυσικά από τον Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος το μόνο που γνωρίζει είναι να ξεπουλάει τα πάντα, να πλειστηριάζει τα σπίτια των Ελλήνων και να υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη.

IMG 3284

  1. Δεν υπάρχουν πιο χειρότερα κύριε, που τα βλέπεται τα χειρότερα? εκτός και αν εννοείται το Μπαγκλαντές,τo Ιράκ, το Αφγανιστάν κλπ ανύπαρκτες οικονομικά χώρες, που σε τελική ανάλυση ανάμεσα τους βρισκόμαστε και εμείς. Το εμπορικό ισοζύγιο πληρωμών είναι ο καθρέπτης της κάθε ανά το κόσμο οικονομίας ,δεν υπάρχει άλλος πιο αντικειμενικός πειστικός δείκτης, υγιούς ανεπτυγμένης οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ