Πολλά τα σχόλια, κυρίως χιουμοριστικά για το πιάσιμο του φακού των τριών ηγετών, με τη γίδα στην πλάτη, των της Γερμανίας Γαλλίας πρωτίστως, και της Αγγλίας ίσως «τσόντα» σε στιγμιότυπο απόκρυψης ύποπτων «σκονακίων» όχι για εξετάσεις βέβαια.
Θυμίζει, ίσως σκληρά αυτή τη φορά, τον Ουίνστον Τσώρτσιλ της Αγγλίας, να προσέρχεται στην συνεδρίαση με βήμα ολίγον ασταθές, μέσα στην καταπράσινη Βουλή των Κοινοτήτων, και γινόμενος αντιληπτός από κυρία τινα, της αντιπολίτευσης βέβαια, να τον «ξεφωνίζει» με το κ. Τσώρτσιλ είστε μεθυσμένος! Και τον Άγγλο πρωθυπουργό να της απαντά ως «και εσείς λαίδη «ίξ» είστε άσχημη! Όμως εγώ αύριο..δεν θα είμαι μεθυσμένος».
Ίσως ναι είναι λοιπόν το «σκονάκι» κάτι το υπάρχον ακόμα και στα πολύ «ψηλά καπέλα» λανθάνον των δημοσιογράφων. Ίσως. Πάντως εκπρόσωπος των Ηλυσίων, μετά λεκτικής βλεδυγμίας, το απέρριψε ως ανυπόστατο σχόλιο. Μωρέ τι μας λες;.