ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ούτε αν τα νεκρά παιδιά από το έγκλημα των Τεμπών να ανασταίνονταν δεν θα έδειχναν τόσο χαρούμενοι στην κυβέρνηση, όσο δείχνουν με το πόρισμα Καρώνη.

Ο Νίκος Νικολόπουλος πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είναι σαρωτικός και όχι μόνο για τα Τέμπη!

Μιλά με το γνωστό αιχμηρό του λόγο για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, για τη μονοφωνία στα μέσα ενημέρωσης, τον έλεγχο τους μέσω και των διαφημίσεων, για την ανυπαρξία της χώρας από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν δίπλα μας, για όσα συμβαίνουν με την τουρκική διείσδυση στη χώρα, ειδικά στη Θράκη.

Απαντά και στο ερώτημα που θέτει η κυβέρνηση σε όσους την αμφισβητούν ,που λέει «ποιος άλλος μπορεί να κυβερνήσει εκτός από τον κ.Μητσοτάκη»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *