ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πυρετώδεις συνομιλίες για εισαγωγή χιλιάδων Πακιστανών στη χώρα μας ως φθηνά εργατικά χέρια;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Για μια ακόμη φορά οι «σκιώδεις» πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ιδίως όσον αφορά σε φλέγοντα ζητήματα όπως είναι το Ουκρανικό και το Μεταναστευτικό, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από «τρίτες» πηγές.

Αυτή τη φορά ήταν ο πρέσβης του Πακιστάν στην Αθήνα Muhammad Aamar Aftab Qureshi, ο οποίος, σε ανάρτησή του όχι μόνο «μαρτύρησε» ότι συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκο Μηλαπίδη, αλλά αποκάλυψε ότι οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για την είσοδο στη χώρα μας εργατικού δυναμικού από «τρίτη χώρα», η οποία -υποθέτουμε, αλλά δεν δίνουμε και όρκο- είναι το Πακιστάν.

Όλως περιέργως, λίγες ώρες αργότερα η συγκεκριμένη ανάρτηση του Πακιστανού πρέσβη «εξαφανίστηκε» από τα ΜΚΔ. Να υποθέσουμε πως πήρε γραμμή από την ελληνική κυβέρνηση να κρύψει ότι διεξάγονται πυρετώδεις συνομιλίες για εισαγωγή χιλιάδων Πακιστανών στη χώρα μας ως «φθηνά εργατικά χέρια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *