Με στεναχωρεί πολύ, αλλά νιώθω ότι κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν μετατρέψει τις προτάσεις για προανακριτική επιτροπή σε προσωπικό μπρα-ντε-φερ.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Γκολ, αυτογκόλ, κυνήγι εντυπώσεων, ένα ματς μεσαίων και μικρών κομμάτων που προσπαθούν να πάρουν κεφάλι στο γήπεδο, ξεχνώντας ότι από κάτω είναι θαμμένοι 57 άνθρωποι.
Αυτό είναι απωθητικό -ίσως και αποκρουστικό- για τον κόσμο. Για όλα εκείνα τα πλήθη που κατέβηκαν σε δρόμους και πλατείες στις 28 Φεβρουαρίου.
Η αντιπολίτευση είναι ένα βήμα από το να «σκοτώσει» τα Τέμπη και τη δικαιοσύνη ως πανελλήνιο αίτημα.
Και κάπου στο βάθος, ο ηθικός αυτουργός της συγκάλυψης πιάνει την κοιλιά του από τα γέλια, βλέποντας την τρίτη τετραετία να έρχεται.