ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μιχαηλ Κουτσοφτας: Απαγχονίστηκε από τους Άγγλους στις 21 Σεπτεμβρίου 1956, σε ηλικία 20 χρονών, μαζί με το Στέλιο Μαυρομμάτη και τον Ανδρέα Παναγίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ

Απαγχονίστηκε από τους Άγγλους σαν σήμερα, στις 21 Σεπτεμβρίου 1956, σε ηλικία 20 χρονών, μαζί με το Στέλιο Μαυρομμάτη και τον Ανδρέα Παναγίδη.

IMG 5377

Στις 16 Σεπτεμβρίου 1956 έγραφε στη μητέρα του:

«…Έχουμε τις ελπίδες μας στον Πανάγαθο Θεό και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει και σας και μας. Να έχετε όλοι πίστη στον Άγιο Θεό, για να σας βοηθήσει να σταθήτε σαν Ελληνίδες Μητέρες. Μη λυπάσθε γιατί δεν θα με χάσετε. Με αφιερώνετε στην Πατρίδα. Μητέρα πρέπει να είσαι υπερήφανη γιατί είμαι κι εγώ ένα παιδί της Κύπρου, που δίνει το αίμα του για την Ε λ ε υ θ ε ρ ί α !

Προσεύχομαι στην Υπεραγία Θεοτόκο να σας δώσει θάρρος και ψυχραιμία, γιατί και Εκείνη έχασε τον Υιό Της. Ο Χριστός σταυρώθηκε, για να μας απαλλάξη από τα δεσμά, από την αδικία και από τον φόβον του θανάτου. Γιατί φοβάσθε, αφού πιστεύουμε στο αληθινό ΦΩΣ;
Οι μόνες λέξεις που μπορούν ν’ ακούσουν από τα χείλη μας οι δυνάσται είναι αυταί:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ….».

2 απαντήσεις στο “Μιχαηλ Κουτσοφτας: Απαγχονίστηκε από τους Άγγλους στις 21 Σεπτεμβρίου 1956, σε ηλικία 20 χρονών, μαζί με το Στέλιο Μαυρομμάτη και τον Ανδρέα Παναγίδη”

  1. Το εμπόριο κρυπτονομισμάτων ήταν πάντα ένα ρίσκο, αλλά με τη στρατηγική της Limudia, ήταν απλώς μια αποκάλυψη. Η αρχική μου επένδυση έχει αυξηθεί σημαντικά στα 256.000 δολάρια και έχω ήδη κάνει την πρώτη μου κερδοφόρα ανάληψη. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω Telegrams (@mudiatrading) αν ψάχνετε για επιτυχία στα κρυπτονομίσματα.

  2. ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!!
    οι βρωμεροι αγγλοι τωρα πληρωνουν τα αμαρτηματα τους. μια χωρα διαλυεται απο τους αποικους που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τα δεινα που επαθαν απο τους αποικιοκρατες αγγλους. κυβερναται πλεον απο πακιστανους, ινδους, και απο πληθυσμους της καθε αποικιας τους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΓΛΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ. οι περισσοτεροι εχουν γινει πουστηδες απο το πολυ πηδημα των αποικων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *