ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Και ένα μπράβο στην ΕΡΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Θερμά συγχαρητήρια στον τηλεσκηνοθέτη, για τον τρόπο που φέρνει στις τηλεοπτικές οθόνες, τα της απ ευθείας μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας από τον Ιερόν ναό του Αγιου Ανδρέα Πάτρας.

Δεν χρειάζονται περισσότερα από μια ερώτηση μόνο. μόνο. Γιατί να μην υπάρχει άλλος ένας τέτοιος;

5 απαντήσεις στο “Και ένα μπράβο στην ΕΡΤ”

  1. Mόνο οι σκηνοθέτες είναι το πρόβλημα? Δεν βλέπετε ότι εκτός από τα κρατικά κανάλια τα άλλα ιδιωτικά σαβουροκάναλα αποφεύγουν την Θεία Λειτουργία και τις Ιερές Ακολουθίες όπως ο διάβολος όταν αντικρύζει τον Σταυρό του Κυρίου μας? Κάθε Κυριακή πρωί βλέπεις ότι τηλεσκουπίδη επιθυμείς, με κάθε γραφικό και φαιδρό παρουσιαστή να στέλνει στα σπίτια των Ελλήνων ότι βρωμερό και άθλιο υπάρχει στην εγχώρια και διεθνή κοινωνία. Αυτό βεβαίως δεν είναι τυχαίο οι καναλάρχες θέλουν να περάσουν το μήνυμα της αποχριστιανοποίησης του Ελληνικού λαού, βάζοντας κάθε Κυριακή πρωί ότι πιό αντιχριστιανικό τηλεσκουπίδι υπάρχει. Έρχεται όμως το τέλος τους. Ο πιστός του Θεού λαός έχει καταλάβει τι βρωμερό παιχνίδι παίζουν εδώ και πολλά χρόνια και σε λίγο καιρό θα βλέπουν γενικά της εκπομπές τους μόνο αυτοί και οι μεθυσμένοι.

  2. Να πηγαινετε στην εκκλησια ρε ταλιμπανεζικα κοπροσκυλα,που οσο ειστε Χριστιανοι,εγω ειμαι κινεζος οδοντιατρος.Λες και η Θεια λειτουργεια ειναι μιουζικαλ και αντε να το δουμε σε βιντεο.Αμα δεν καταλαβαινετε την ενεργεια του ναου ή τις δονησεις τωννψαλμων και την επιρρεια του θυμιαματος,καλυτερα απολαυστε την Αννιτα Πανια.Και μην μου πειτε για τους ανημπορους,που οι περισσοτεροι,σαν θαυμα ερχονται πρωτοι-πρωτοι.Υπαρχει και το 4Ε.Οσο για την ΕΡΤ και τα βοθροκαναλα,δεν σας ενοχλει ουτε η προπαγανδα υπερ των εγκληματιων ουτε η αποκρυψη της πραγματικοτητας.Αντε,τωρα,παρωχημενα σουργελα και ζομπι του του μεσαιωνα.

  3. Είσαι τόσο βλάξ και ηλίθιος……το περιεχόμενο της κοιλιάς σου βρίσκεται στον εγκέφαλο σου, δεν έχεις άποψη για το θέμα αλλά την ανοσία σου θέλεις να την πεις, αστοιχίωτε, πήγαινε να φας 5-6 πιτόγυρα να γεμίσει το στομάχι σου για να αρχίσει να λειτουργεί ο εγκέφαλος σου …..

  4. Εξαιρετικός και πολυτάλαντος σκηνοθέτης, με ιδιαίτερη αισθητική.Προσεγγίζει δε το πάντοτε λεπτό θέμα της ζωντανής μετάδοσης μιας ιερής ακολουθίας με ιδιαίτερο σεβασμό και την πρέπουσα σοβαρότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *