Η κυβέρνηση παίρνει το Γηροκομείο από τον Δήμο Αθηναίων. Θα έχει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει
Το Γηροκομείο Αθηνών (σωματείο με τίτλο «Ελεήμων Εταιρεία»), έχει συνδεθεί στο παρελθόν με μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα, που οδήγησαν και στη φυλάκιση διοικήσεών του.
Ενώ όμως τα τελευταία χρόνια υπό την εποπτεία του Δήμου Αθηναίων έχει προχωρήσει η εξυγίανσή του, αιφνιδιαστικά -χωρίς καμία διαβούλευση- η Κυβέρνηση παρεμβαίνει νομοθετικά για να το υπαγάγει στον έλεγχο του κράτους (Αποκεντρωμένη Διοίκηση).
Εδώ όμως δεν πρόκειται μόνο για τη γνωστή και απαράδεκτη πολιτική της αφαίρεσης αρμοδιοτήτων από την Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο της Αθήνας
Η κίνηση αυτή -όπως ανερυθρίαστα ομολόγησε η αρμόδια Υπουργός στην Βουλή-αποσκοπεί στο να μη γίνεται ο επιβεβλημένος εξονυχιστικός έλεγχος που έκανε ο Δήμος, στη διαδικασία πώλησης περιουσιακών στοιχείων του Γηροκομείου.
Η Κυβέρνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και των άλλων σκανδάλων, προφανώς επιλέγει το να μην υπάρχει ουσιαστικός οικονομικός έλεγχος, να μην υποχρεούνται οι υπεύθυνοι του Γηροκομείου να αιτιολογούν τις πωλήσεις, να μη γίνονται οι απαραίτητες αποτιμήσεις και οι άλλες διαδικασίες που εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των τροφίμων και των ηλικιωμένων ευάλωτων συμπολιτών μας.
Έχει αργήσει ο Δήμος στην εκποίηση των ακινήτων, μας είπε η κα Υπουργός. Χωρίς να ενδιαφερθεί να ρωτήσει, το αν υπήρχαν οι αναγκαίες για αυτό εγγυήσεις διαφάνειας.
Γιατί χρέος μας ήταν να προστατεύσουμε αυτή την περιουσία, όπως επέβαλε το σύμφωνο εξυγίανσης.
Καταγγέλλουμε αυτή την επικίνδυνη και πραξικοπηματική ενέργεια
Καλούμε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να την καταδικάσουν
Η Κυβέρνηση θα φέρει ακέραια την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει με την περιουσία του Γηροκομείου.

MANOEUVRES PRECONCEES :
Αγαπητοι Πατριωτες Ελληνες επειδη η αντιμετωπιση της εν Ελλαδι πολεμικης εισβολης των δηθεν αοπλων , που τους αποβιβαζουν στην Ελλαδα με συνοδεια τουρκικων πολεμικων και προφανως κατοπιν συμφωνιας με τους διοικουντες την Ελλαδα , ειναι αυτοι που στη γλωσσα της Γαλλικης Σχολης Πολεμου των Ενοπλων της Δυναμεων , που αναφερω στον τιτλο του ενταυθα σχολιου μου σημαινει τα εξης : «Προειλημενοι Ελιγμοι». Και ο νοων νοητω .
Δηλαδη η κυβερνηση δεν εχει τη διαθεση και δεν επιθυμει να ανακοψει αυτη την εισβολη , γιατι αυτη την εντολη εχει απο το Δ’ ΡΑΙΧ , αλλα και για προσωπικους λογους που θα αναφερω κατωτερω . Αν οντως επιθυμει σε {24} ωρες μπορει να λυθει αυτο το τεραστιο προβλημα .
Κι αυτο διοτι η επιθεση των ΜΑΤ – ΜΕΑ στους Λεσβιους υπερασπιστες των περιουσιων τους θα στερησει απο { 750} εισετι εκατομμυρια ευρω , την ομαδα των κατασκευστων του συστηματος που δι’ απευθειας αναθεσεως , ανελαβαν αντι {ενος δις ευρω} τις κατασκευες κατοικιων για τη μονιμοποιηση και στεγαση , των ισλαμοφασιστων εισβολεων . Δηλαδη ο λογος της επιθεσης των ΜΑΤ ηταν η τρομοκρατηση των νησιωτων για να μπορεσουν να εισπραξουν οι μονιμοι κατασκευαστες δημοσιων εργων στην Ελλαδα ανευ δημοπρασιας , το υπολοιπο απο το «ενα» δις ευρω που ειναι η συμφωνια , αφου εχουν ηδη εισπραξει εν κρυπτω και παραβυστω μεχρι τωρα {250} εκατομμυρια ευρω.
Δυστυχως τα νοσοκομεια δεν εχουν ουτε μασκες για την προστασια απο τον «ΚΟΡΟΝΟΙΟ». Αλλα για τους εργολαβους που ανευ νομιμου διαγωνισμου αναλαμβανουν ολα τα δημοσια εργα , υπαρχει πακτωλος δισεκατομμυριων. Για πολεμοφοδια κ.λ.π. για την αντιπετωπιση της τουρκικης εισβολης ισλαμοφασιστων ! Χρημα γιοκ !…
Ομως οι μονιμοι εργολαβοι του Δημοσιου , εχουν λαβει ως προκαταβολη -συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες- {οι τρεις εταιριες της ομαδας που κυβερναει την Ελλαδα} ως προκαταβολη {250} εκατομμυρια ευρω. Αλλα στα νοσοκομεια πεθαινουν οι Ελληνες απο απλη γριπη , διοτι δεν υπαρχουν θεσεις εντατικης θεραπειας . Δηλαδη αν δεν συλληφθουν δια της αυτοφωρου διαδικασιας οι δραστες αυτης προδοσιας και απατης , καθως και οι ηγετες των Μ.Κ.Ο. που κατευθυνουν τους εισβολεις στα αφυλακτα σημεια , θα θρηνησουμε πολλα θυματα Ελληνες . Οσο για την επικρατεια της Ελλαδος και τη φυλαξη των συνορων της θυμηθειτε τα σκοπιμως αφυλακτα τεως ελληνικα νησια «Ιμια» και νυν τουρκικα με το ονομα «Ικιτζε Καρντακ».
Ουτω θα παρακαλουσαμε τον αρμοδιο υπουργο να γνωστοποιησει στον ελληνικο λαο τα εξης : α} Ποιες ειναι οι εταιριες που δι’ απευθειας αναθεσης {ανευ διαγωνισμου} που τους ανετεθη αυτο το αυτο το εργο ;
β} Ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες αυτων των εταιριων καθως και οι διοικουντες των αναφερομενων Μ.Κ.Ο. που κατευθυνουν τη νεα λεηλασια του ελληνικου λαου ;
γ} Ποια ειναι η σχεση του υπουργου ΠΡΟ-ΠΟ κ. «Μ. Κοεμτζογλου – Χρυσοχοιδη» με ηγετιδα Μ.Κ.Ο. του G. SOROS που διαφεντευει σχεδον ολες τις αλλες Μ.Κ.Ο. και τα δισεκατομμυρια που
διακινουν ;
δ} Ο εν λογω σημαντικος παραγοντας του ΠΑΣΟΚ απο που κι’ ως που διορισθηκε υπουργος ΠΡΟ-ΠΟ και ουτω εδωσεν εντολη για τη ντροπιαστικη επιθεση των πραιτωριανων του ΠΑΣΟΚ υπερ των Ο.Φ.Α. εργολαβων να ξυλοκοπησουν του Ελληνες ακριτες , και που ειναι αυτοι τωρα ; Δεν νομιζω παντως οτι τους εστειλαν να φυλαξουν τα συνορα καθοτι αυτοι ειναι οι φρουροι των ημετερων . {Μονο διακοσιους απο αυτους απασχολει για την προστασια του ο δηθεν λαοπροβλητος και δηθεν εξολοθρευτης της Ε.Ο. 17 Ν.}
ε} Ποια ειναι η συγγενεια του κ. πρωθυπουργου με την εν λογω πολυ στενη … !… φιλη του εν λογω πονηρου Ποντιου , που πολυ πιθανως αυτη συνετελεσε στην υπουργοποιηση του ;
στ} Γιατι δεν παρητηθη , και αν αυτος δεν εχει φιλοτιμο που σιγουρα δεν εχει {Πασοκος γαρ} , γιατι δεν του αλλαξαν ποστο μιας και για λογους που πρεπει να εξηγησει η Αγια Οικογενεια παραμενει στο υπουργειο αυτο ; Εκτος κι’ αν το ειδυλλιο συνεχιζεται !…
Δηλαδη ειναι πολλα τα χρηματα που ηδη εχει λαβει η σχετικη ομαδα και ουτω αυτη η απατη θα συνεχισθει μεχρι τη νεα υποδουλωση στο Ισλαμ της Ελλαδος και των Ελληνων στην ημισεληνο , του Σουλτανου . «ΤΑΙΠ Α’ του Μικροπρεπους».
15-10 -2020 Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ}