Η συνέντευξη Σαμαρά
Πολύ καλά λοιπόν έπραξε ο πρώην Πρωθυπουργός Σαμαράς και παραχώρησε μια «εφ όλης της ύλης» που μόνο τέτοια δεν ήταν, αντιμητσοτακισμού, συνέντευξη, και ενημέρωσε τον λαό επί των ήδη ενημερωμένων αυτού από τα ΜΜΕ.
Από αυτή την συνέντευξη το μόνο που θα περίμενε ο λαός να ακούσει, δηλαδή τις πολιτικές του προθέσεις, δεν τις άκουσε
Και δεν τις άκουσε προφανώς ίσως να μην είναι η ώρα να τις ανακοινώσει. Τότε γιατί μίλησε …; Θα έπρεπε να γνωρίζει ο Σαμαράς πως εάν ένας πολιτικός του δικού του «βεληνεκούς» δεν γνωρίζει με σιγουριά το τι θα πράξει στο μέλλον, δεν το γνώριζε και στο παρελθόν του.
Συνεπώς καλύτερα να διορθώσει αυτήν την ασάφεια, όχι αργά, ελπίζουμε, βοηθώντας τον λαό να τον κρίνει ως έναν υπεύθυνο ευθυνών, και όχι έναν «πάμε κι όπου βγει». Στον λαό δεν αρέσουν οι «γρίφοι» από τους, της ηγεσίας, πολιτικούς ούτε μισόλογα τυπου «Σφίγγας».
