Μετά την Σεμερτζίδου και τον Μαγειρία που είχαν Ferrari (χάρις σε δωρεά της μητέρας του Μαγειρία στο γιο της…), αποκαλύφθηκε στην Εξεταστική ότι και ο γιος του Γιώργου Ξυλούρη έχει Porsche, ενώ ο ίδιος ο «Φραπές» είχε Jaguar!
Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής Αλέξανδρος Αυλωνίτης ρώτησε τον μάρτυρα αν ο γιος του Βασίλης έχει υπερπολυτελές αυτοκίνητο και συγκεκριμένα Porsche.
«Δικό του είναι», απάντησε ενοχλημένος ο Γ. Ξυλούρης αρνούμενος να πει την ηλικία ή το επάγγελμα του γιου του, επικαλούμενος τα προσωπικά δεδομένα της οικογένειά του. Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Ξυλούρης είναι δημοτικός σύμβουλος.
Νωρίτερα ο Γ. Ξυλούρης είχε δώσει εξηγήσεις για την κατοχή ΙΧ μάρκας Jaguar
Απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μπούμπα είπε ότι «το αγόρασα 1.000 ευρώ. Μοντέλο του 1999 κλεισμένη στο υπόγειο. Έριξα 6.000 ευρώ να την φτιάξω και όταν έσκασε πάλι η μηχανή την πούλησα για παλιοσίδερα στην Ιταλία».
