Η απόφαση των Τεμπών φέρεται ήδη γραμμένη. Ανθρώπινο λάθος!
Όμως αυτό το «φερόμενο» για λάθος δεν είναι ένα απλό «λάθος» όπως πάνε για να το «πασάρουνε» στον λαό. Είναι όντως ένα λάθος, αλλά πόσα λάθη προηγήθηκαν αυτού του εκ πολλών συνιστόντων λαθών συνιτάμενον τελικό λάθος.
Αυτό λοιπόν το τελικό εγκληματικό λάθος ο λαός το γνωρίζει και άδικα προκαλούν τον λαό. Ένα λαό που ζητεί να μάθει, αν και επειδή τα γνωρίζει, ποιοι να είναι αυτοί του πάναμαρτωλού ΟΣΕ, που διέπραξαν όλα τα προηγούμενα εγκληματικά τέτοια. Πειθαρχικές κυρώσεις λοιπόν για τους σταθμάρχες άντε και λίγη φυλακή για τον επίμαχο, και οι υπόλοιποι από πρόστιμα έως επίπληξη.
Αυτό συμπεραίνει η τριετής ατιμωρησία ΠΑΝΤΩΝ
όπως επίσης και η φωνή/κραυγή Γεωργιάδη κατα Κωνσταντοπουλου μέσα στο Κοινοβούλιο που την κατηγόρησε πως τάχατες το τρέχει για μεγαλύτερη αποζημίωση αν αποδειχθεί το μη ανθρώπινο λάθος.
Δεν είναι λοιπόν θεμα χρημάτων. Είναι ένα θέμα που θελει αυτούς τους μετά στο ΟΣΕ, από τον ΟΣΕάρχη αρχίζοντας, να διορθωθούν όλοι και να βγάζουν το ψωμάκι τους με καθαρά και «δουλευτάρικα» χέρια. Να μην υπάρχουν οι πάντων των ειδών «κοπάνες» των καθορισμένων ωραρίων τους. Όσο για την πυρόσφαιρα, τίποτε, και όλα στο θα δούμε, αν τα δούμε, αφού δεν θα έχει, έτσι όπως πάει, ή μάλλον έτσι όπως την πάνε, ακόμα τελεσιδικήσει η ΔΙΚΗ για τα βιντεο.
Τέλος σήμερα μεταδίδεται πως ο Άρειος Πάγος μας κάνει γνωστό πως η ΔΙΚΗ για τα Τέμπη θα συνεχιστεί στην Λάρισα, και εκεί θα τελειώσει! «Θα» τελειώσει πότε/κάποτε; Δεν το είπε, άρα: Στον καιρό.
