ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Στην πρωτεύουσα του Πακιστάν θα διεξαχθούν κρίσιμες εκκαθαριστικές συνομιλίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην πρωτεύουσα του Πακιστάν θα διεξαχθούν κρίσιμες εκκαθαριστικές συνομιλίες

για μια καλώς εννοούμενη δίκαιη και με αυστηρά τηρούμενους όρους διατηρητέα Ειρήνη μεταξύ των δύο κρατών, που είναι το Ιράν και οι ΗΠΑ.

Το που καίει πρώτο ζητούμενο αυτών των συνομιλιών είναι ένα! Να μην διακοπούν, όχι μόνον πριν καλά καλά αρχίσουν που είναι κάτι που διαφαίνεται, αλλά και να λήξουν με ένα αποτέλεσμα. Και αυτό διότι τα που δεν έγιναν γνωστά με την που προηγήθηκε προφορική συμφωνία της εκεχειρίας, είναι αυτά ακριβώς τα καυτά που χρήζουν διαπραγμάτευσης.

Πως αλλιώς να εξηγηθούν οι πανηγυρισμοί της ανακήρυξης μιας εκεχειρίας, που ήθελε εις έκαστος με το τηλέφωνο, να έχει «κατανικήσει» τον συνομιλητή του!

Ας τελειώσουν λοιπόν έτσι το ίδιο, και οι τελικές διευκρινιστικές συνομιλίες, διότι περί τέτοιων πρόκειται, με την σφραγίδα του να μην ξανασυμβεί αυτό που συνέβη. Αφού εάν δεν υπάρξει ρητή δέσμευση πάνω σ αυτό το τελευταίο, μάταια οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι συναθροίζονται.

Το Ισλαμαμπάντ που είναι και μια νέα σχετικά πόλη σχεδιασμένη από το γνωστότατο γραφείο Αθηναίου Πολεοδόμου, ας σταθεί τυχερή εκεί που διακυβεύονται σημαντικά, του πλανήτη, προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *