Πρωτοσέλιδο κόλαφος της εφημερίδας Εστία για τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου
Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συναυλία στην Κωνσταντινούπολη (Volkswagen Arena) και στην αρχή της εμφάνισης έκανε δηλώσεις περί «ενότητας» Ελλήνων-Τούρκων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα τα άλλα είναι μα@@ες», «είμαστε μαζί και θα είμαστε μαζί για πάντα», «είμαστε φίλοι» κ.ά.
«Απόψε, νιώθουμε ενωμένοι και τραγουδάμε μαζί. Θα τραγουδήσω και στην γλώσσα σας, τα τουρκικά. Θα τραγουδήσω στα ελληνικά. Απόψε θα μοιραστούμε μαζί όλες μας τις στιγμές και όλα τα συναισθήματά μας.
Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι είμαστε ενωμένοι. Όλα τα άλλα είναι απλά μα@@ες.
Πιστέψτε με, είμαστε μαζί και θα είμαστε μαζί για πάντα. Γιατί είμαστε φίλοι και είστε φίλοι. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. Είμαστε και στις δύο πλευρές, πραγματικά. Και το πιστεύω αυτό εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.
Θα τραγουδήσουμε μαζί, σιγά-σιγά. Θα τραγουδήσουμε τα τραγούδια μου και μετά θα τραγουδήσουμε όμορφα τραγούδια που ξέρετε. Ξέρουμε τα τραγούδια, ξέρετε τα τραγούδια και στις δύο γλώσσες. Ας ξεκινήσουμε με τα δικά μου.»


Αν ο συγκεκριμένος αρχιμ….ας αισθάνεται φίλος των αφαγέων του Ελληνισμού της Μικρασίας και της Κωνσταντινούπολης να μείνει μόνιμα στην Τουρκία. ‘Αλλωστε στην ίδια γραμμή με τον Ερντογάν και το Φιντάν οι μ…κίες του. ΦΕΛΛΟΣ.
Ψόφο κακό σε όσους αρνούνται τα δεινά και την ιστορία του έθνους.
Τέτοιο ελεϊνο Τούρκο ύψος μισθαρνο δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου.
Τόσο γλοιώδης και αδίστακτος ταληροφονιάς, γυμνοσαλιαγκας σκέτος!
Σιχαμαρα!
Η Βανδή απέδειξε ότι έχει αρ@@@δια και αρνήθηκε να τραγουδήσει στη ΣΜΥΡΝΗ.
Αυτός έχει ??? και τί ???
Ποιόν περιμενατε να εχει α@@ιδια;Εναν μαλακισμενο τραγουδιαρη της κακιας ωρας;Ενα τσογλανι της νυχτας που,το μονο που τον νοιαζει ειναι τα φραγκα και η “καλοπεραση”;Επειδη καποιοι σας επεισαν οτι ειναι καλλιτεχνης;Μια καραδεξια μπασκλασαρια να εχει ενσυναισθηση;Πάμε καλα ρε;Να,τωρα που θα παει και στο ψηφοδελτιο του Κουλη,ψηφιστε τον.
Ο τραγουδιστής, με αφορμή συναυλίες του στην Τουρκία, είχε αναφερθεί στην καταγωγή της οικογένειάς του από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας (σύμφωνα με τη μετάφραση της Hurriyet) ότι αισθάνεται περήφανος που κατάγεται από το ίδιο μέρος με τον Κεμάλ Ατατούρκ, χαρακτηρίζοντάς τον “μεγάλο ηγέτη”. Αυτά το 2016
Σήμερα, 10 χρόνια μετά, λέει περίπου τα ίδια!!!
Δεν υπήρξε γενοκτονία; Δεν υπήρξε εκτοπισμός; Δεν υπήρξε πείνα και προσφυγιά;;
Ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος, καλά περνά σε βάρος των κορόιδων Ελλήνων!!!
την προδοσια πολοί σγάπησαν τον προδότη κανεις αντωνάκη
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ
Ειδική αφιέρωση στους θαυμαστές του ΚΕΜΑΛ και του ΣΤΑΛΙΝ.
Οι Ελληνες Πóντιοι ειχαν την ατυχία στις{19 Μαϊου 1919}να αποβιβασθεί ο Μουσταφά Κεμάλ στη Σαμψούντα με τους Τσέτες του , και να εξολοθρεύσουν {353.000} Ελληνες Ποντίους για Εθνοκάθαρση, πρωτοστατούντος του ήρωα των Νεοτούρκων Κεμάλ που κατóπιν έλαβε τον τίτλον Ατατούρκ .{Πατέρας των Τούρκων}, στη μνήμη του οποίου κατέθεσε στεφάνι κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία ο Ελλην Πρωθυπουργóς . Επ’ αυτού θα παρατηρήσουμε óτι ο Ιρανóς Πρóεδρος κατά την επίσημη επίσκεψή του επίσης στην Τουρκία και παρά τη σχετική υπóδειξη δεν το έπραξεν.
Η προσπάθεια εξóντωσης των Ελλήνων Ποντίων συνεχίσθηκε και απó τον πατερούλη
των Ρώσων {Μπάτιουσκα}, «Ιωσήφ Βησαριóνοβιτς Τζουγκασβίλι» {ΣΤΑΛΙΝ}!
Τον Δεκέμβριο του {1937} ξεκίνησε στη Ρωσία η : «Gretseskayia Operatsia» με την
υπογραφή διατάγματος απó τον λίγο αργóτερα σύμμαχο του Αδóλφου Χίτλερ, ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ. Με το διάταγμα αυτó óλοι οι Ελληνες Πóντιοι {450.000} τελικώς , άνω των {16} ετών συνελήφθησαν και εστάλησαν στα περιβóητα «Γκουλάγκ» , απó τους οποίους ελάχιστοι επέζησαν. Κι’ αυτó διóτι είχαν διαπράξει το μεγάλο έγκλημα να είναι ελληνικής καταγωγής.
Για την ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας , με σαφήνεια μας ενημέρωσεν ο αείμηστος συγγραφέας «Αλέξανδρος Σολτζενίσιν», με το συγκλονιστικó
«Αρχιπέλαγóς» του .
Είταν δε προς τιμήν του Βλαδίμηρου Πούτιν óτι ήταν ο πρώτος που ησπάσθη το νεκρó
του μεγάλου αυτού συγγραφέα , ως φóρον τιμής καίτοι πολιτικώς αντίπαλοι το πάλαι .
Επειδή δε «εξ’ óνυχος τον λέοντα», θα πούμε óτι αυτή η πράξη του τον ανεβάζει πολύ
ηθικώς , ενώ ρίχνει στα Τάρταρα τον υιó Μπούς που δήλωσεν óτι : Ο καλóς θεóς θα
εδεήσει να τον απαλλάξει απó τον «Λίντερ Μάξιμο» {Φιντέλ Κάστρο}.
Δημοσιευτηκε στις 30-11-2008 στα ΝΕΑ απο τον Φ.Π.
Τα λέει όλα η ιστορική φράση του πραγματικού των Ελλήνων ( γιατί υπάρχουν και πολλοί γιαλαντζί ), Θ. Κολοκοτρώνη: !!!
Εθνοπατέρα/ Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.