ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν είναι και τόσο απρόσμενα αυτά που συμβαίνουν στον κομματικό Χάρτη της χώρας μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δεν είναι και τόσο απρόσμενα αυτά που συμβαίνουν στον κομματικό Χάρτη της χώρας μας.

Και αυτό διότι, αν έχει διαβάσει κάποιος το τέλος της Γαλλικής Επανάστασης, ήδη γνωρίζει πως αμέσως μετά το τέλος αυτής, οι επικρατήσαντες, σκότωνε ο ένας τον άλλο ασταμάτητα.

Κάτι ανάλογο που πήγε να συμβεί και στην χώρα μας με το τέλος της δικής μας, εκείνης του 21, που ευτυχώς χωρίς πολλά αίματα, δεν ολοκληρώθηκε.

Όπως επίσης και εκείνης της Ρωσσικής των μπολσεβίκων.

Ας μην αναφερθούν τα της Λατινικής Αμερικής, όπως και της Αφρικής (πλην της Νότιας λόγω Μαντέλα και Τούτου) που είναι πολλά.

Συνεπώς τίποτα το παράξενο με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας, με τις αλλαγές που καθημερινά σημειώνονται στις όλες ομώνυμες, ως «προοδευτικές» παρατάξεις.

Ίσως επειδή υπάρχει η εκτόνωση προς το νέο, αλλιώς « θάτρωγ η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι» λέει ο λαός. Και όχι μόνο στην χώρα μας.

Όπως άλλωστε και πιο πάνω. Στόχος το όχι άλλα αίματα, για κανένα. Δεν ωφελούν.

Μία απάντηση στο “Δεν είναι και τόσο απρόσμενα αυτά που συμβαίνουν στον κομματικό Χάρτη της χώρας μας”

  1. Ολοι μας γνωρίζουμε πλέον πως δεξιά, αριστερά και λοιποί συγγενείς διαφέρουν μόνο στα λόγια. Στις πράξεις, μια φορά στην εξουσία, εφαρμόζουν πιστά το ίδιο εγχειρίδιο διακυβέρνησης, υπαγορευμένο από ξένα κέντρα εξουσίας,(ευρωπαική ένωση- ιδιωτικό διεθνές νομισματικό ταμείο- νατο -οασα- ηνωμένα έθνη…) με απώτερο σκοπό την φτωχοποίηση μας και την υφαρπαγή της ιδιοκτησίας μας.Να γιατί κανείς τους δεν δίνει πραγματική μάχη για την κατάργηση του εγκληματικού ΕΝΦΙΑ,λ ούτε για την επαναφορά μισθών και συντάξεων στα πρηγούμενα επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *