Κυριάκος Βελόπουλος: Τέρμα οι θεωρίες, ΑΟΖ τώρα με την Κύπρο!

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Τέρμα οι θεωρίες, ΑΟΖ τώρα με την Κύπρο!
Κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός πρέπει να σταματήσει τη θεωρία και τα πολλά λόγια περί κοινής γραμμής με την Κύπρο και να αποφασίσει επιτέλους να κάνει το αυτονόητο.
Να κάνει τώρα ΑΟΖ με την Κύπρο,
να σταματήσει να στέλνει όπλα στην Ουκρανία και να τα στέλνει όλα αυτά στην Κύπρο.
Αυτό λέγεται σοβαρή, εθνική εξωτερική πολιτική και όχι θεωρία και λόγια του αέρα.
Πολύ καλά τα λέει ο Βελόπουλος, αλλά που να ακούσει η συμμορία της Νέας Δικτατορίας, ο νους τους είναι στις λαμογιές που πρέπει να κάνουν για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού αυτοί και τα σόγια τους. Δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι προδότες και πολιτικοί απατεώνες.
σταματησστε το σαμποταζ στον φ,π με ψευδεις δικαιολογιες . Αιδως !…
Μεσα εξω για τον γαιδαρο καβαλα .Εχουμε γεμισει με επικινδυνους τυπους .
Οπως πολύ σωστά είχε πεί ο Καρατζαφερης,πολιτικός πατέρας του Βελόπουλου,
“Απαξ προδότης,πάντοτε προδότης”.
Εσείς κύριε Βελόπουλε δεν ψηφίσατε το πρώτο καταστροφικό μνημόνιο του δντ και του κυριου soros;
Τώρα γίνατε “πατριώτης”;
Εσεις δεν βαλατε την χωρα στα μνημονια , και την καταστρεψατε και ακομα το εργο το συνεχιζεται , πιος Βελοπουλος .Πολιτικος πατερας του Καρατζαφερη ειναι ο Γεωργιαδης ,Βοριδης , Πλευρης αυτα τα λουλουδια που τωρα το παιζουν και δημοκρατες , Αυτη μονο για στην ΝΔ , ειχαν μελλον . Αλλα σας ποναει ο Βελοπουλος ερχετε και ο Αντωνης μην ξεχνατε .
Τις κηραλοιφές τις έδωσε στον Γεωργιάδη και έβγαλε μαλλιά, ξεπούλησε, και τα κομματάκια ξύλου με το τίμιο σταυρό ,του το έδωσαν οι μοναχοί στο Αγιο Όρος?