Πλήρης επιβεβαίωση για αποκάλυψη ότι ο ΑΔΜΗΕ απέρριψε της πρόταση ελληνικής εταιρίας για να δώσει το έργο στη Siemens!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20121018 2035551Είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες ότι ο ΑΔΜΗΕ απορρίπτει την πρόταση της εταιρίας Ελληνικά Καλώδια για τη σύνδεση των Κυκλάδων με το Ηπειρωτικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα Μεταφοράς.

Ο δεύτερος διεκδικητής του έργου ήταν κοινοπραξία της Siemens. Σήμερα η ΕΛ.ΚΑ. επιβεβαίωσε τις πληροφορίες με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο (επιβάλλεται ως εισηγμένη στο ΧΑΑ). Συνεπώς, το έργο που λέτε να δόθηκε;

Η ανακοίνωση:

“Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. σε συμμόρφωση με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών κοινοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ο ΑΔΜΗΕ της γνωστοποίησε πως η προσφορά της για την διακήρυξη ΔΥΠΜ-40908 «Σύνδεση Κυκλάδων με το Ηπειρωτικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα Μεταφοράς» κρίθηκε τεχνικά μη αποδεκτή. Η εταιρία ήδη υπέβαλε αίτημα για την ενημέρωση των λόγων αποκλεισμού της και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της για την παραγωγή υποβρύχιων καλωδίων υψηλής τάσης στο εργοστάσιο της θυγατρικής FULGOR”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη από τον οικονομικό συντάκτη Σπύρο Κτενά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ