13/04/2021

Μια και θυμηθήκαμε τον Χριστόδουλο…

Array

cf87cf81ceb9cf83cf84cebfceb4cebfcf85cebbcebfcf83 ceb4cebdcf84Ας θυμηθούμε πόσο χαίρονται τα λαμόγια όταν ένας εχθρός εξοντώνεται. “Εθνικοί προδότες”(!) υπογράφουν οι δοσίλογοι αφήνοντας τον mainstream branded φερετζέ του “αντεξουσιαστή”. Ο Τσολάκογλου είχε το εκτροφείο των ρουφιάνων εδώ και χρόνια από τον δοσίλογο του ράιχ, τον Τάπερμαν. Μεθοδικότητα, υπομονή, “Γερμανική πειθαρχία”. Έτσι γίνονται οι δουλειές. Όπως τότε, έτσι και τώρα το μόνο που ακούγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων της “Νέας Διακυβέρνησης” είναι οι μασέλες που ανοιγοκλείνουν.

Αυτό θα πει πειθαρχία, σε Ναζιστικά πρότυπα που βασίζεται στην “προσμονή”. Μαζεύεις την πνευματικά ανύπαρκτη, ηθικά δολοφονημένη πλέμπα που υπό καθεστώς αξιοκρατίας θα βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα και τους κάνεις εξουσία.

Κρατική, δημοσιογραφική, δικαστική, εκτελεστική εξουσία. Η δικτατορία της μετριότητας κλεισμένη σε ένα μαντρί που ευημερεί ενώ το δάσος καίγεται. Η αναξία έχει επίσης ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Την παντελή έλλειψη ηθικής, άρα και ηθικών αναστολών. Εκεί βασίζεται και η επιτυχία της λέσχης.

“Παίρνουμε όλους τους ανάξιους, τους μέτριους, με συμπλέγματα κατωτερότητας και μίσος για την κοινωνία. Τους κάνουμε να διοικούν ακριβώς αυτό που μισούν. Έτσι από τη μία μας έχουν απόλυτη υποχρέωση, σχεδόν γονική (αφού οι περισσότεροι έχουν ως “πατρίδα” τα κατεστραμμένα παιδικά τους χρόνια) και από την άλλη, δεν έχουν καμμία αναστολή στο να βλάψουν αυτό που διοικούν”.

Ακριβώς ο ορισμός του φασισμού, όπως τον περιέγραψε ο δημιουργός του Μπενίτο Μουσολίνι:

  • Δεν υπάρχει πατρίδα, δεν υπάρχει ράτσα. Όποιος ασπάζεται τις ιδέες μας είναι μαζί μας.
  • Το Έθνος (Η γέννα, ο λαός δηλαδή) υποσκελίζεται, εξαφανίζεται από το Κράτος. Το Φασιστικό Κράτος.
  • Η θρησκεία είναι ανήθικη.Εξυπηρετεί μόνο τους αντιδραστικούς και πρέπει να θεωρείται αρρώστια ή ψυχοπαθητικό φαινόμενο.Το Ευαγγέλιο και η λεγόμενη χριστιανική ηθική είναι δυο πτώματα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.

cf87cf81ceb9cf83cf84cebfceb4cebfcf85cebbcebfcf83 ceb4cebdcf842

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ