Τι έκανε ο Κλ. Παπαδόπουλος επί τρία χρόνια στο ΤΤ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

P_kleon_papadopoylos_tt_641260759[1]Χθες το απόγευμα υπέβαλε την παραίτησή του ο επί τρια χρόνια Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Kλέων Παπαδόπουλος. Η τράπεζα σήμερα οδεύει προς διάσπαση μετά το πράσινο φως της Κομισιόν για τα 4,6 δις ευρώ που θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το ΤΧΣ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης.

Επειδή σήμερα κάποιοι πλέκουν το «εγκώμιο» του κ. Παπαδόπουλου, να θυμίσουμε ότι επί των ημερών του τα έξοδα διοίκησης είχαν φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί όταν το ΤΤ γνωστοποιούσε ακόμα τα οικονομικά του αποτελέσματα.

Ο μάχιμος βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης είχε προχωρήσει προ μηνών σε επερώτηση για τα πεπραγμένα του κ. Παπαδόπουλου στο ΤΤ (εδώ) στα οποία ανέφερε και τα ποσά που ελάμβανε η διοίκηση, όταν η χώρα βρισκόταν υπό «υφεσιακή» ομηρία και η τράπεζα προσπαθούσε να ορθοποδήσει εν μέσω των πιέσεων για τη διάσπασή της, για να φτάσει στο σημείο ο κ. Στουρνάρας μέσα σε μια νύχτα να διαλύσει το ΤΤ, λέγοντας ξαφνικά από το βήμα της Βουλής ότι δεν είναι βιώσιμο, άσχετα με το αν όλοι φώναζαν ότι είναι σε πολύ καλύτερη θέση από πολλές άλλες συστημικές τράπεζες που κάνουν εξαγορές και κινήσεις επιβίωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ