Εμείς και μόνον εμείς φταίμε για την εξαθλίωση…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20130119-145130.jpgΦιλοι,
Εχω καιρο να γραψω στην ,αγαπημενη φιλοξενη Olympia.
Eνας απο εσας Πολιτης της καθημερινοτητας ειμαι που πλεον δεν εχω Πολυτελεια και δεν χρειαζεται να δυιλισω τα οικονομικα της Ελλαδας.
Γιατι αλλωστε ? Αυτα ειναι που απαξιωνουν τις οικονομικες Επιστημες που εγω τουλαχιστον γνωρισα σε Ευρωπαικο Πανεπιστημιο.
Τολμω να πω οτι τα πλεον απανθρωπα οικονομικα συστηματα…διαλεξτε εσεις … δεν περιγραφουν αυτο που σημερα ειναι η προγραμματισμενη εξαθλιωση των Ελληνων.!!
Ποιος τολμα να προταξει πτυχια οικονομικων και προυπηρεσια με οικονομικες Επιστημες
στον Εξαθλιωμενο χωρις ελπιδα που πεινα στην Ελλαδα του 2013?
Ποιος μπορει να μιλησει για οικονομικα , που λογικα και κανονικα πρωτο σκοπο εχουν την βελτιωση των κοινωνιων και των ανθρωπων τους με ορθη διαχειρηση προς το κοινο καλο των παντα περιορισμενων πηγων, προιοντων,πρωτων υλων.
Για αυτο, αυτα σημερα ειναι “αδιαφορα&ανουσια” μπροστα στην Εξαθλιωση !στο τι πραγματικα εξακολουθει να συμβαινει στον τοπο μας.
Στα οικονομικα η προγραμματισμενη Εξαθλιωση δεν γραφεται στα βιβλια συμβαινει στην Ελλαδα της Ευρωπης και του κοινου ευρονομισματος.
Η προγραμματισμενη εξαθλιωση των συνανθρωπων μας γιγαντωνεται η διασταση που εμφανιζει ειναι μοναδικη σε Ευρωπαικο εδαφος!
Η ανεργια η πεινα η αδικη και συνεχης φορολογηση με απανωτους φορους και χαρατσια ειναι απειλη της καθημερινοτητας μας, των γονιων μας των παιδιων μας που εχει εξαθλιωσει απανθρωπα και αποδομει συστηματικα την κοινωνικη συνοχη.
Υπαρχει ιχνος ευαισθησιας? Υπαρχει ιχνος ελπιδας? Τι συμβαινει? Αναρωτιεται κανεις μας που οδηγουμαστε? Πως αντιστεκομαστε ?
Φιλοι, Αδελφια, Δεν σταματαει αυτη η κατρακυλα!! Μας ρουφουν το αιμα μας!
Δεν θα σταματησουν… θα συνεχισουν θα εξαγγειλουν και αλλα μετρα και αλλους φορους!
Υπαρχει λογος!! Γιατι ακομα συνεχιζουμε να τα υπομενουμε!
Φταιμε!!! Φταιμε !!Εμεις που εξακολουθουμε να πληρωνουμε να δεχομαστε τους φουσκωμενους λογαριασμους, να φοβουμαστε απο τις απειλες τους!!
Φταιμε!!
Ειναι η αληθεια!! Φταιμε!! ξερεται ποτε θα σταματησουν …μονο οταν δεν υπαρχει σταγονα αιμα να ρουφηξουν!! Τοτε θα ειμαστε τελειωμενοι !
Αυτο ειναι το απλο σχεδιο του καθε Πολιτικου Γυπα της καθε Οικονομικης Υαινας και του Σαρκοβορου ντοπιου μαυρο Κορακα !!!! και τοτε παλι θα εμαφανιστει ο δηθεν Σωτηρας!! που θα μαζεψει τα “υπολειματα”.!!
Τελειωνω….ελπιζω οχι κυριολεκτικα και οχι συντομα ….αλλα δεν θελω αυτη να ειναι η Ελπιδα μου!
Η ελπιδα μου ειναι σημερινη τωρινη αναγκαια!! Αλληλεγγυη και φιλοτιμο μεταξυ μας.
Αντισταση!! Αντισταση ! ξανα! Θυμηθηται απο που καταγομασται!!!Θυμηθηται ποια Ιστορια μαθαμε!
Μια Ιστορια που ειχε παντα προδοτες & εφιαλτες! Μια Ιστορια που οι λιγοι Ενωμενοι γινοντουσταν πολλοι πολεμωντας !!
Οι προδοτες ….οι σημερινοι ειναι αυτοι που στην λαιλαπα και στη φοροεπιδρομη με την καραμελα της φοροδιαφυγης θελουν να συνεχισουν να κανουν τα “καλα παιδια”! και τους δηθεν εντιμους!
Οι σημερινοι τροποποιημενοι ραγιαδες να πληρωνουν !να καρφωνουν να παρατηρουν τι εχει ο διπλα τους ,να ειναι μοχθηροι και καπως περισσοτερο βολεμενοι απο εσας!
Προδοτες, Ραγιαδες, Ανθελληνες, Εθνομηδενιστες, επικινδυνοι αθλιοι,κατακαθια αλλων εποχων με συνδρομα ανασφαλειας και σαλιαρικου βολεματος υποτελειας μερικες φορες και με υμενα ψηφοθηριας σε μια δημοκρατια μολυσμενη!!
Αντισταση!!! Αντισταση!!Αντισταση!! Προδοτης ειναι και αυτος που συναινει! Αυτος που ευκολα αβασανιστα υποκυπτει,που παραιτηται για να θρεψει την σαπιοκοιλια του και να συντηρησει τον μικροκοσμου του!
Συγχρονος Προδοτης Ραγιας, ειναι αυτος που θελει δεν διαμαρτυρεται και υποκυπτει να πληρωνει προκλητικα ολους τους φορους!! Να διαδιδει οτι δεν εχει αλλη επιλογη!!! και να εκθετει ολους τους υπολοιπους που πεινανε ψαχνουν για δουλεια στο εξωτερικο κλεινουν τα μικρομαγαζα ψαχνουν για φαγητο στα σκουπιδια παρακαλανε για ζεστη και λιγο στοργη στην αποκρουστικη σαρκοβορα παγκοσμιοποιημενη κοινωνια “Ορκ” που δημιουργουνε.
Υπαρχει αλλος δρομος Υπαρχει!!!!!!
Αντισταση στην εξαθλιωση!!!
Δεν θα σταματησουν σε κανεναν μεχρι να στραγγιξουν και την τελευταια σταγονα σας!
Ετσι κανουν παντα τα ορνια οι γυπες οι υαινες τα κορακια και τα σκουλικια.
Φιλοι & αδελφια! ολοι οι Ελληνες!
Αντισταση!!!! Αλληλεγγυη και φιλοτιμο!
Με εκτιμηση.
Κωνσταντινος MBA BScHons

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ