Η φαρσοκωμωδία της ψήφου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γέλασε όλη η Ελλάδα με την προχθεσινή φαρσοκωμωδία της ψηφοφορίας στη Βουλή…
Αρχικά οι Έλληνες είδαν τους νεοδημοκράτες βουλευτές, που κατηγορήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ του Γ.Α.Π. σαν οι αποκλειστικά υπαίτιοι της οικονομικής κατάντιας της χώρας και άρα ότι έκανε αργότερα ο Γ.Α.Π. και η κυβέρνησή του με τα Μνημόνια και το ΔΝΤ, έχει αυτούς σαν κύριους ηθικούς αυτουργούς (και την κατηγορία αυτή δεν την παίρνουν πίσω με τίποτα οι πασόκοι), να παλεύουν με νύχια και με δόντια να απενοχοποιήσουν τον πρώην
και τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλο,αλλά και τον διορισμένο από αυτούς πρωθυπουργό, Λ. Παπαδήμο, από τις κατηγορίες και τις ευθύνες τους σχετικά με τη διαχείριση της γνωστής λίστας «Λαγκάρντ»,προκειμένου να μην διαλυθεί η τριμερής συγκυβέρνηση και χάσει ο «συμφοιτητής»την καρέκλα της πρωθυπουργίας και οι υπόλοιποι «τα αυγά και τα καλάθια».
Έφτασαν δε στο σημείο της άκρατης γελοιότητας, να χειροκροτούν οι της Ν.Δ. τον Βενιζέλο, όταν εκείνος «άστραφτε και βρόνταγε» εναντίον των κατήγορων του κάθε αντιπολιτευτικού κόμματος!!!
Ακόμη, προς υπεράσπιση των κατηγορουμένων, έβγαλαν τέτοιους πύρινους λόγους και τέτοια επιχειρήματα, που ούτε για να υπερασπιστούν το ίδιο τους το κόμμα, δεν έβγαλαν ποτέ στη Βουλή…
Έκλειναν μάτια και αυτιά, σε κάθε επιχείρημα της Αντιπολίτευσης και περίμεναν πως και πως, να τελειώσουν οι αγορεύσεις, για να ολοκληρώσουν με την ύπουλα και δόλια κατασκευασμένη ψηφοφορία (από ποιόν άραγε;), την αισχρή και συνάμα προδοτική υποχρέωση συγκάλυψης των κατηγορουμένων, που είχαν εργολαβικά αναλάβει.
Σε εκείνο το σημείο οι Έλληνες κατάλαβαν για πόσο ηλίθιους τους νομίζουν οι συγκυβερνώντες,όταν είδαν σχεδόν όλους τους βουλευτές της ΝΔ να ρίχνουν ψηφοδέλτια σε όλες τις κάλπες, «παραμυθιάζοντας» την Αντιπολίτευση ότι δήθεν ψηφίζουν ελεύθερα και χωρίς κομματικές υποδείξεις, ενώ οι διαταγές που είχαν δοθεί από την ηγεσία της Ν.Δ. έλεγαν «στηρίξτε τους κατηγορούμενους πάση θυσία, γιατί χανόμαστε, ρίχνοντας στις άλλες κάλπες λευκά…».
Έτσι, οι δουλοπρεπείς Νενέκοι έκαναν το «καθήκον» τους, όπως και τις άλλες φορές που ψήφιζαν χωρίς τσίπα και ντροπή, τη πλήρη καταστροφή τη χώρας και του ελληνικού λαού…
Τα δε άλλα «πράσινα ανθρωπάρια», οι εναπομείναντες βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ, είχαν πάρει την εντολή να ενοχοποιήσουν μόνον τον Παπακωνσταντίνου, ψηφίζοντας μόνον στην πρώτη κάλπη, στηρίζοντας έτσι την αθωότητα των Γ.Α.Π., Ε. Βενιζέλου και Λ.Παπαδήμιου. Πήγαιναν λοιπόν στη πρώτη κάλπη και βάζοντας τον φάκελο κατά το ήμισυ στη σχισμή της κάλπης, περίμεναν να τους δει το «βλοσυρό μάτι του Βαγγέλη»που καραδοκούσε ακριβώς απέναντι από τη πρώτη κάλπη και αφού καταλάβαιναν ότι τους πράγματι τους είδε, άφηναν τον φάκελο να πέσει στην κάλπη και γυρνούσαν ευχαριστημένοι στις θέσεις τους, μιας και γλύτωσαν στο «παρά κάτι» τη διαγραφή,αφού άλλο ήθελαν να ψηφίσουν στη πραγματικότητα.
Με αυτά και μ’ αυτά και αφού είχαν «μαγειρέψει» το περιεχόμενο των ψηφοδελτίων,ώστε να έχουν το επιθυμητό, γι’ αυτούς, αποτέλεσμα, νομίζουν ότι κατάφεραν να κοροϊδέψουν την Αντιπολίτευση, αλλά και όλο τον ελληνικό λαό που παρακολουθούσε τη φαρσοκωμωδία από τις τηλεοράσεις και το Διαδίκτυο.
Το μόνο όμως που κατάφεραν, ήταν να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, το πόσο αδίστακτοι απατεώνες είναι οι σημερινοί συγκυβερνώντες και πόσο ανόητα και υπάκουα πρόβατα περιλαμβάνουν τα «μαντριά»τους.
Συγγνώμη, αλλά ξαφνικά άρχισα να νοσταλγώ το Πάσχα, αλλά και …τους λύκους…
Απλός Έλληνας πολίτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ