Όσο και αν ρίξουν τα θαλασσοδάνεια στην "Bad Bank", θα μπει πολύς κόσμος φυλακή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20130119-222703.jpgΛίστα με θαλασσοδάνεια σε ημετέρους αλλά και σκανδαλώδεις διαδρομές χρήματος φαίνεται πως υπάρχουν στο “Ίδρυμα” που νύχτα σαββατοκύριακου μετετράπει σε καλή και κακή τράπεζα. Όσο και αν εξασφάλισαν την “ομερτά” μέρους των εργαζομένων, για να διατηρήσουν τις θέσεις τους, οι μικρομέτοχοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
Ειδικά τώρα που υπάρχει η δικαστική αντιμετώπιση της Πρότον, που ανοίγει τον δρόμο για φυλακίσεις, δεσμεύσεις περιουσιών και όλα τα σχετικά αυτών που διέλυσαν την υγιέστερη Ελληνική τράπεζα.
Εάν ισχύουν λοιπόν οι φήμες για θαλασσοδάνεια σε τρανταχτά ονόματα, ειδικά κάποιες
περιπτώσεις σε συνεργάτες συγγενων τρανταχτών πολιτικών ονομάτων, θα γίνει το σώσε. Η λίστα Λαγκάρντ μπροστά τους θα μοιάζει πταίσμα.
Λίστα με θαλασσοδάνεια που έχουν ήδη στα χέρια τους οι ενδιαφερόμενοι, αλλά γράφεται ότι αναφέρεται αναλυτικά και στην έκθεση της BlackRock. Ε, δεν είναι περίεργο γιατί κρατιέται ακόμα στα συρτάρια.
Υπάρχουν όμως και δύο τρανταχτές, καραμπινάτες περιπτώσεις συγχώνευσης που ειδικά η μία ζημίωσε το ίδρυμα περίπου μισό δις, ενώ παρουσιαζόταν ως “χρυσή χήνα”.
Όπως και να ‘χει, οι επόμενες ημέρες προβλέπονται άκρως αποκαλυπτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ