Απάντηση στην παγίδα με φυγή προς τα μπρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια
Επιτέλους! Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανεπίτρεπτη καθυστέρηση, είναι αλήθεια, αντελήφθη την παγίδα της «ανομίας» στην οποία είχε εγκλωβισθεί από τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και πρακτικές της συγκυβέρνησης και αντιδρώντας διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση την πρόθεσή του για φυγή προς τα μπρος!
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι
χαρακτηριστική:«Το δρόμο της αντιπαράθεσης με πλαστογραφίες, λάσπες και ψεύδη η ΝΔ και η κυβέρνηση θα τον περπατήσουν μόνοι τους. Επιλέγουμε την αντιπαράθεση στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων μαζί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στα ναυπηγεία Ελευσίνας, μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για τη δημοκρατική ανατροπή και αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και το αύριο αυτού του τόπου».
Δε συνηθίζουμε να «ευλογάμε τα γένια μας», αλλά δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την ικανοποίησή μας γιαυτή την εξέλιξη, που ακολούθησε αμέσως μετά την προηγούμενη ανάρτησής μας, με τίτλο, «το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής παίζει το τελευταίο χαρτί του!..». Γράφαμε επί λέξει:
«Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αντιληφθεί την καλοστημένη παγίδα και να απεκδυθεί το ρόλο του απολογούμενου. Να αναλάβει πρωτοβουλίες και να σύρει τη συγκυβέρνηση της υποτέλειας στο δικό του προνομιακό γήπεδο, το γήπεδο της βαρυγκωμούσας κοινωνίας, προβάλλοντας, παράλληλα, τη δική του εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Ετσι, θα αποτραπεί και ο κίνδυνος, οι «σωτήρες» να εξελιχθούν σε ολετήρες!».
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Να συνδυάσει την «επιστροφή στον ρεαλισμό» με τη συγκρότηση πειστικής εναλλακτικής πρότασης διεξόδου από τη δραματική κρίση, η οποία εκθεμελιώνει δικαιώματα, εισοδήματα, ζωές, αξίες, τρόπο ζωής και βάζει τη χώρα σε τροχιά οικονομικής, κοινωνικής και, ίσως, εθνικής διάλυσης.
Στο σχέδιο εξόδου από την κρίση θα παιχτούν τα πάντα. Το αίτημα της «ανατροπής», το οποίο προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως, το μέλλον του λαού και της χώρας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ