Γιατί κ. Παναγιωτόπουλε…;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cea5cea0ce95ce98ce911

Έτσι για να μην ξεχνάμε…
Στις 17 Ιαν.στην βουλή κ. Βενιζέλος δήλωνε: “Μήπως δεν έχω ψηφιακή
φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας… απ τη θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης, βεβαίως έχω. Είναι δυνατόν να μην έχω…Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ ..πως πήγαινα στην Ε.Ε ;;”

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο οι πιο πάνω δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης….
Μέχρι και ερώτηση έγινε στην βουλή…
Ο κ. Παναγιωτόπουλος αρκέστηκε απαντώντας στην τεθείσα ερώτηση στην βουλή να μας πει ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι καμιά φορά λέγονται στην βουλή και υπερβολές…
Βέβαια επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΘΑ….ουδέποτε υπήρξε !!!!
Λίγες μέρες μετά στις 25 Ιαν.2013… Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε με τον εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC) κ. David Harris, συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία της AJC, τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών κ. Βενιαμίν Αλμπάλας.
Διαβάστε και το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης που ξεπερνά την μια σελίδα !!!
“Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε με τον εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC) κ. David Harris, συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία της AJC, τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών κ. Βενιαμίν Αλμπάλας.
Την αντιπροσωπεία της AJC αποτελούσαν οι: Edward (Ned) Dubilo, Samuel Fishman, Harriet P. Schleifer, Carlyn Steiner, Michael Tichnor, Daniel Schwammenthal, Ellisa Sagor, Gregory Pappas και Ευτυχία Τσούμπου-Εζρατή.
Στη συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας – Μελών AJC συμμετείχε και ο κ. Andy Manatos διακεκριμένος παράγοντας της Ελληνικής Ομογένειας στην Ουάσινγκτον.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα, το Ισραήλ και τις Η.Π.Α…..”
Μέχρι και ανακοίνωση έβγαλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος,για το θάνατο του διακεκριμένου Τούρκου δημοσιογράφου Μεχμέτ Αλή Μπιράτ…
Γιατί άραγε το ΥΠΕΘΑ, έβγαλε ανακοινώσεις για θέματα δευτερευούσης σημασίας, όπως ο θάνατος του Αλί Μπιράτ και η συνάντηση με την Αμερικανο-εβραϊκή Επιτροπή και δεν ανέβασε έστω και ένα δελτίο τύπου για τις απαράδεκτες και λίαν σοβαρές για την εθνική ασφάλεια δηλώσεις του κ. Βενιζέλου….;;
Γιατί κ. Παναγιωτόπουλε…;;;  
 http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/01/blog-post_5783.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ