Πάνο, μάλλον ο Τσίπρας είχε δίκιο. Μιλάμε για ντήλερ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20130127-152337.jpgΓράφει ο Λομπίστας:
Βαγγέλη ένας εφοπλιστής μου σφύριξε χαμηλόφωνα στο αυτί ότι έφαγες μεγάλο παλτό από τον Soros. Σας έψησε τότε στο γεύμα με τον Παπανδρέου, ότι είναι τελειωμένη υπόθεση η Ελλάδα και σας φόρτωσε τα δικά του συμβόλαια και σε καλή τιμή!
Μου είπε επίσης ότι και εσύ είσαι ψημένος να την κάνεις για άλλη γη, για άλλη πατρίδα. Μου είπε και άλλα. Να κανονίσω ένα καφεδάκι στα όρθια; Θα σας κοιτώ στα μάτια και τους δυο
για να δω ποιος λέει αλήθεια. Αν όντως έφαγες τέτοιο παλτό θα πέσεις πολύ στα μάτια μου γιατί σε θεωρώ γάτο Βαγγέλη μου.
Υ.Γ. Ο εφοπλιστής κάνει παρέα με αριστοκράτη βιομήχανο. Τρώνε μαζί στα βόρεια. Μαζί τους και κάποιοι από το περιβόητο γεύμα Soros. Βαγγελάρα μουυυυυυ
(σσΟ: Σιγά βρε Λομπίστα μην έχει και παράπονο ο Βαγγέλης. Με μία Χρυσή χορηγία στον Αντρίκο και πέτυχε το παγκόσμιο επίτευγμα, να βαπτισθει πράσινο το μαζούτ…)

Ο Τσίπρας πάντως είχε εξήγηση:
Στην ερώτηση πόσο συμπτωματικό είναι κάποιοι όμιλοι, όπως π.χ. αυτός του κυρίου Μυτιληναίου, που είδαμε πρόσφατα να καταγγέλλεται σε δημοσιεύματα για την ευκολία με την οποία παίρνει δουλειές, να είναι συγχρόνως χορηγός στα συνέδρια που κάνει ο αδελφός του πρωθυπουργού για την «πράσινη ανάπτυξη», ο κ. Τσίπρας απαντά:
«Ο κύριος Μυτιληναίος, διαθέτει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε πως το παράγει; Με… πετρέλαιο! Και ως γνωστόν, το πετρέλαιο είναι μαύρο. Δεν είναι «πράσινο». Κατά τ’ άλλα, μία από τις πρώτες ενέργειες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, του «για αποτυχημένος μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», ξέρετε ποια ήταν; Ήταν να κατατάξει την μονάδα αυτή στις «πράσινες» πηγές ενέργειας και ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει …Μυτιληνόσημο! Να πληρώνει δηλαδή την μονάδα αυτή ως ανανεώσιμη πηγή παραγωγής ρεύματος.
Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ