Πολύ περίεργη συγκυρία η διάρρηξη στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20130127-184345.jpg Επέτειος Ιμίων, δίκες Παπανδρέου, εξεταστικές… Περίεργη συγκυρία για διάρρηξη στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη που σημειωτέον είναι ο άνθρωπος που έσπασε την ομερτά και αποκάλυψε το σκοτεινό πρόσωπο της “αγίας οικογένειας”.
Μιλάμε για τα ιστορικής σημασίας e-mails και άλλων εγγράφων που είχαν περιέλθει στα χέρια της και αφορούσαν τις απόρρητες επικοινωνίες της οικογένειας Παπανδρέου. Όταν τα είχε δημοσιεύσει, είχε πέσει πανω της όλο το βρωμερό σύστημα της διαπλοκής και των
“αντεξουσιαστών” του Σημίτη για να την ισοπεδώσουν.
Είναι επίσης σημαντικό ότι πριν από λίγο καιρό, με μία απόφαση σταθμό, νίκησε την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου στο δικαστήριο.
Ας μην βιαστεί κάποιος να μας πει συνωμοσιολόγους. Αυτά τα έγγραφα, έχουν ήδη βαφτεί με αίμα. Τα ντοκουμέντα της Λιάνας ήταν ο προπομπός προσπαθειών σαν αυτή του Ολυμπία.
Δεν ξέρουμε αν ο στόχος ήταν οι περιβόητοι ύμνοι της Βασιλομήτωρος στον Σόρος ή η διαβεβαίωση ότι “τώρα που ο Γιώργος είναι υπουργός παιδείας, θα βάλουμε το “μηχάνημα” στο πανεπιστήμιο Κρήτης χωρίς να μας πάρει κανείς είδηση…”
Όπως και να χει, σε λίγο θα επανέλθουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ