Καταγγέλω την αναλγησία της Τροχαίας μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαπητό Olympia.
Με λίγα λόγια θα προσπαθήσω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την Τροχαία Αττικής στην (Θ. Δηληγιάννη 24-26, T.K.104 38, Aθήνα).
Λόγω οικονομικών δυσχερειών κατέθεσα τις πινακίδες του οικογενειακού μου αυτοκινήτου και ενοικιάσαμε ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο για λίγες ημέρες λόγω και των απεργιών στα ΜΜΜ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, γύρω στα μεσάνυχτα -παράνομα- το πάρκαρα για λίγο σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας για να αγοράσουμε κάτι γρήγορο να φάμε.
Πέρασε λοιπόν τροχονόμος, μου έκοψε κλήση και θεώρησε ότι πρέπει να με τιμωρήσει ξηλώνοντάς μου και τις πινακίδες.
Την επομένη πήγα στην Τροχαία, πλήρωσα το πρόστιμο, έκανα και ένσταση εξηγώντας όλη την αλήθεια στους αρμόδιους και σήμερα (ναι σήμερα γιατί γίνεται κάποιο meeting και απαντούν μετά από 2ήμερο) αυτοί με ξανατιμωρούν αναφέροντας μου ότι δεν εγκρίθηκε η ένστασή μου και θα κρατήσουν τις πινακίδες για 20 ημέρες.
Και εγώ βέβαια θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω το ενοίκιο του αυτοκινήτου γιατί έτσι έκρινε σκόπιμο η αγαπητή Τροχαία. Ασφαλώς και πρόκειται για τιμωρία αφού πλήρωσα την παράνομη στάθμευση καταβάλοντας το πρόστιμο άμεσα, αλλά αυτοί συνεχίζουν να με τιμωρούν.
Και μιλάμε για μία απλή παράνομη στάθμευση και μάλιστα μεταμεσονύκτια ώρα, όταν τα πάντα ήταν κλειστα και η κυκλοφορία μηδενική.
Κανείς βέβαια δεν μπήκε στο κόπο να σκεφτεί πως θα μετακινηθώ ή ποιές δυσκολίες (και οικονομικές) επιφέρει η αναλγησία της απόφασης της Τροχαίας μας.
Παρακαλώ για την δημοσίευση στο site σας μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος…!! αλλά να ενημερωθούν και οι οδηγοί για την αυστηρότητα της Τροχαίας για μιά απλή στάθμευση όχι σε ώρα αιχμής. Σημειωτέον ότι σε όλη την Ευρώπη, μετά τις ώρες αιχμής η στάθμευση είναι δωρεάν.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Γιώργος Κ.
υγ. παρακαλώ μην δημοσιεύσετε τα στοιχεία μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ