17/05/2021

"Τον πληρώνουν για να μάθουν πως χρεοκόπησε την Ελλάδα"!

PapandreoyL

“Στολίζει” κατάλληλα τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, το αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό «Προφίλ» στο σημερινό του τεύχος, καθώς τιτλοφορεί δημοσίευμά του για τις περιηγήσεις μετά οικονομικών απολαβών με τίτλο «Απόψεις ενός χρεοκοπημένου»!
Συγκεκριμένα το ίδιο περιοδικό που είχε ανακηρύξει πέρυσι τον κ. Παπανδρέου ως «Άνθρωπο της χρονιάς» για το 2011 αναφέρει πως “ο κ. Παπανδρέου είναι περιζήτητος για διαλέξεις σε πανεπιστήμια και συγκεντρώνει στο βιογραφικό του προσόντα που λίγοι διαθέτουν: ως πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009-2011 ήταν ένας από αυτούς που «συνδιαμόρφωσαν» τη χρεοκοπία της χώρας, ενώ κατά την άποψη ορισμένων, ήταν ένας από εκείνους που την συμπροκάλεσαν”.
Όπως τονίζεται, κατά τη διαδικασία διάσωσης της χώρας, κατάφερε να εκνευρίσει σχεδόν όλους τους αρχηγούς κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο τέλος, κατά την αποχώρησή του, να συμπαρασύρει και το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, στην άβυσσο. Δηλαδή “Τον πληρώνουν για να μάθουν πως χρεοκόπησε την Ελλάδα”!
Το δημοσίευμα του αυστριακού περιοδικού καταλήγει με το συμπέρασμα ότι ο κ. Παπανδρέου, σε αντίθεση με την Ελλάδα, μπορεί να σταθεί, από οικονομική άποψη, μόνος στα πόδια του.
Εμείς να δούμε πως θα σταθούμε στα δικά μας πόδια. Ο ΓΑΠ έχει τους σπόνδορές του. Η Ελλάδα τους δανειστές της…
defencenet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ